1. helmikuuta 2010

Kurssi juttuja

Eilen päästiin parin viikon tauon jälkeen taas Niilon kanssa tokottamaan ostyn alkeiskurssille.
Aluksi otettiin perus sivulletuloja, ja palkkasin oikeasta asennosta.
Haastavin harjoitus oli "jätä" käsky. Hallin lattialle leviteltiin makkaroita, leluja yms. ja sittenlähdettiin kiertämään hallia. Aluksi Niilo kisko joka suuntaan kun kaikki oli niin ihanaa, mutta sitten mun frolicit kiinnostikin enemmän. Vaikka välillä nokka sortu makkaroiden luo, sanoin jämäkästi "jätä" niin ihme vaan se totteli :D
Seuraavaksi harjoiteltiin taas istu-maahan-istu-seiso sessiota, ja tosi hyvin pysyi paikallaan, eikä käsiä paljoa ees tarvittu.

Uutena asiana otettiin hyppy. Korkeutta ei ollut yhtään, ja ronskisti vaan käveltiin läpi.
Seuraavaksi otettiin namialusta, ja lähetettiin koira vapauttamalla. Muutaman kerran kokeilin ottaa jo peruasentoon, ja sanoin vaan "hyppy", kun se tiesi että saa mistä vaan käskystä mennä alustan luo.
Nyt me sitten aletaan reenaamaan namialustaa ihan kunnolla. Ja ehkä jossain vaiheessa maarimalla.

Kotiläksyksi saatiin tosi mielenkiintonen juttu, eli tunnarikapula. Aletaan ens kerralla nimittäin harjottelemaan noutoa. Mun pitää kantaa kapula joka paikassa, ja välillä laittaa se lelukoriin. Kun se sitten joskus sen mulle tuo, niin vaihdan sen omaan leluun, tai jos se tuo jonkun muun mulle tärkeän tavaran, niin kehun ja kiitän vaihtamalla johonkin Niilon omaan leluun.
Saa nähä mitä tästä tulee :'Dpojat hajottamassa peittoa. Jaffa on kyllä niin upeen näkönen :'D

Niilo 5,5kk seisoo ahtaalla penkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti