21. helmikuuta 2010

Tornoin ryhmis

Tuomarin piti alkujan olla Karin Bergdom, mutta se sitten vaihtui Ruotsalaiseen Gertrud Hagstömiin, joka piti melko tiukkaa linjaa.
14 Parsonia, joista 5 uroksia. Vain 2 niistä pysyy vastaanottamaan sertin, eli maailman parhaimmat mahdollisuudet!

Mentiin kehään, niin tuomari pyöräytti pari kertaa. Sitten otti suoraan pöydälle, ja ensimmäisenä kysyi silmät pyöreänä että "missä tämän turkki on?" mitäpä siihen vastaamaan, kun omasta mielestä se on sopivan pituinen. Jaffa seisoi suht hyvin pöydällä. Tuomari tarkisti hampaat ja mittasi (ainoa jonka mittasi), kunnes pyysi tekemään kolmion. Siinä Jaffa veti hajuihin, joista olin aikas yllättynyt. Vasta etuliikkeissä sain sen liikkumaan kunnolla.
Heti kun olin tehnyt kuvion, sihteeri lyö punaisen nauhan käteen. Olin aivan äimänä, koska luulin että se vielä arvostelis Jaffaa, mutta ilmeisesti se teki sen jo pöydällä. Tuomari ei siis katsonut Jaffan rakennetta kertaakaan kauempaa, nähdäkseen ääriviivat. Aivan kuin olisi ollut jossain mätäsrissä, jos sitäkään, koska maassa en tosiaan seisottanut sitä yhtään.
Tulokseksi siis EH AVK1 ainoana avo uroksena.

Arvostelu: Iso uros 39,5cm. Liian laiha. Hyvä pää, ja tarpeeksi korkea hännän kiinnitys. Hyvät kulmaukset. Hyvä turkin laatu, mutta liian lyhyt tänään. Hyvät liikkeet.
Jaffahan on aika rimpula rakenteeltaan, eikä se turkki mikään maailman paras ole.
Sitä viimeistä sertiä siis mentiin hakemaan, mutta näin kävi tälläkertaa. Hieman harmittaa kun tällaisia tilaisuuksia tason suhteen tule, mutta saapahan jatkaa taas näyttelyissä käymistä :D

Niilokin pääsi kokeilemaan näyttelyissä olemista, ja hienosti käyttäyty! Katseli vaan viereisiä ajokkeja rauhallisesti sylissä :)
Terkkuja vielä ihanalle kuvausmaisteri Siirille!

1 kommentti:

  1. No aina ei voi onnistua, ja eihän toi nyt nini surkee arvostelukaan ole. =)

    VastaaPoista