3. helmikuuta 2010

Viikon touhotukset

Jeps, eli eilen vihdoin ja viimein mekin päästiin mukaan treenimään kevätkauden ryhmään.
Oltiin tekniikka puolella, ja tälläkertaa aihena koiran pysäytys.
Pysäyteltiin ennen aitaa, niin että saisi mahdollisimman tiukan käännöksen. Sitten reenattiin myös jotain ihmis? juttua, jossa koira joutuu käyttään syviä lihaksia hypätäkseen silleen jännästi :D
Toiseksi renattiin suoraa putkea, jossa toisessa pääsäs oli kuppi heti sivulla. Lähetin koiran, ja just ennen ku meni putkeen niin pysäytin itseni, ja koira jatko matkaa (nytkähdys merkkinä siitä että tekee heti ulos tultuaan uukkarin kupille). Se meni tosi hyvin.
Jaffa oli hirmu kuumana koko ajan. Johtuu varmaan siitä että ei oo päässy kuukauteen tekniikkaa reenaamaan. Sain sitä sitte oieesti pidellä ku muut suoritti esteitä.

Lopuksi vielä simppeli rata, jossa oli putkiharjotus yhdistettynä. Vasta toisella kerralla haki kepit heti oikein avo-kulmasta. Muuten meni tosi hyvin ku vauhtiaki piisas.
Jaffa ei tälläkertaa ees paljoo haistellu, ku mulla oli superhyviä makkaroita mukana, ja kaikenlisäks sillä oli kova nälkä, että ei pitäs yhtälön kovin vaikee olla...

Nyt kun mullakin on koeviikko meneillään, ollaan päästy jopa valosaan aikaan sahalle juoksentelemaan, ja tehty oikeen pitkiä lenkkejä. Potkuriakin kokeilin tossa yks päivä, ja pojathan veti kelkkaa tosi lujaa, eivätkä ois tahtonu lopettaa.

Sitten vähän tokoa...
Eilen opetin Niilolle naksulla pitämään tunnarikapulaa suussa. Ensin palkkasin kosketuksesta, ja sitten vaadin jo suun aukaisua. Tosi nopeesti oppi.
Pienen tauon jälkeen koetin jo valaista sille että sitä täytyy pitää suussa. Ensin alkoi innostuksissaan pureksimaan, mutta lopulta sain sen rauhoittumaan, ja piti reippaasti kumpahampaiden takana muutamia sekunteja.
Tänään kokeilin jo perusasennossa laittaa sitä suuhun, ja ottaa pois. V'ola! katsekontaktikin pysyi :D Välillä vielä tiputtaa pois ennen aikojaan, mutta alkuvaiheessahan tässä vielä ollaan. Pitäis varmaan ostaa sellainen ihan oikea kapula...
Paikallamakuukin onnistuu suht hyvin. Päätä pitää alhaalla sillon kun muistaa, ja olen parikertaa päässyt takaisin viereen, ilman että hämmentyy, ja nousee sen vuoksi istumaan.

1 kommentti:

  1. Hei kivaa!

    Mäki sain lisää luettavaa. :D
    Pitäis jotain päivitellä noista viikonlopun kisoista ja ehkä treeneistäkin.

    Niilollakin näyttää sujuvan tosi kivasti!

    VastaaPoista