12. helmikuuta 2010

Viikon tokot

Maanantaina Niilo sai uusia ystäviä petsiemiitistä Ouluhallilla.
Reenailtiin (muistaakseni) suraamista, jossa pysyi jo melko hyvin sivulla.
Ei otettu mitään himotreeniä kun olin niin tiheään sitä aktivoinu edellisen viikon
Loppuajasta koirat sekosivat :D Niilo ja Konna tulivat oikein hyvin jutuun vapaana ollessan, mutta Lora jostain syystä otti Niiloa pattiin, ja roikkui sitten sen turkissa kuin pieni räksyttävä orava. Stara ei ollutkaan niin pelottava kuin mitä aluksi luuli.

Tänään perjantaina tokoiltiin kassilla. Pakkasen takia ei ollut kuin 3 koiraa meidän lisäksi, mutta eipä tuo kylmyys Niilossa ainakaan tuntunut.
Ohitusringissä Niilo otti reippaasti kontaktia, eikä välittänyt muista. Hyppeli vain perässä.
Reenailtiin itsenäisesti maahan menoa, joka onnistui suhteellisen hyvin. Lopussa jo tarjoili tiuhaan tahtiin...vähän liiankin.
Tutustuttiin noutokapulaan, vaikka se oli hajuja täynnä, ja vaikka miten purtu, silti hoksasi että sitä täytyy pidellä eikä pureskella. Olihan se painava tunnariin verrattuna, mutta reippasti jaksoi tuoda käteen. Sitten kun kapula piti laittaa pois, niin eiköhän sitä pitänyt jatkuvasti kannella luokse. Mutta hyvä vaan.
Paikallaoloa harjoiteltiin ihan liikurin ohjeistamana. niilolla nyt meni miten meni. Välillä jäi hyvin maahan, välillä tuli luokse.
Luoksepäästävyyteen oon super tyytyväinen. Perusasento pysyi koko sen ajan kun ohjaaja tuli vauhdilla luokse, ja vieläpä silitti Niiloa. eikä siltikään päästänyt kontaktia musta =)
Huomenna Jaffan kanssa 2 starttia. Sas nähä mitä tälläkertaa on luvassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti