22. helmikuuta 2010

Sunnuntai tokoilut

Eilen oli taas alkeiskurssi paikallaan, kun en ole saanut aikaiseksi reenata Niilon kanssa.
Okei, se taisi olla tiistai kun opetin sille liikkeestä seisomisen :D siis niin että ite peruutan, ja pästiin siihen kohtaan, että annan namin vasta kun pysähtyy käskystä. Taas se pääsi todistamaan viisauttaan =)

Niin ne reenit...Harjoiteltiin vaikka ja mitä. Suurinosa oli koiratonta liikkeiden tekemistä. Eli harjoiteltiin liikkurilla käännöksiä, sekä sitä että miten käännytään koiran kanssa, kun sen aika jpskus tulee. Otettiin me liikkuria myös koiran kanssa. Täyskäännöstä ja liikkeen pysäyttämistä. Niilo oli aika innokkalla päällä niin se edisti tosi pahasti (tai sitte en ite menny tarpeeksi reippaasti), mutta hyvin se jo luki mun eleitä.

Kaikista ylpein olen paikallaanmakuusta! Sekin tehtiin liikkurilla kaikki yhtä-aikaa, ja kaikki pysy hienosti maassa sen 15 sekuntin ajan, kunnes käytiin palkaamassa sivulla, ja tätä 3 kertaa. Joka kerralla pää pysyi maassa, ja katse oli vain ja ainoastaan muhun.

Koirien välistä kävely meni ihan nappiin! En seurauttanut, mutta pysyi silti noin 30cm pääsä musta vasemmalla puolella, eikä edistänyt. Palkkasin vain toisessa päässä ekan kerran, kun piti kääntyä takaisin.

hmm..mitäs vielä? no, kaikkee kivaa pientä jossa Niilo loisti :D

1 kommentti:

  1. Teillä on kyllä menny tosi mahtavasti treenit! Ei Vargalle tod mene vieläkään noin hienosti, laiska ohjaajaa treenaamaan varsinkin nty kun kelit näni surkeat.
    Kyl teistä tulee vielä vaikka mitä! =)

    VastaaPoista