30. tammikuuta 2010

Kisat Haukiputalla

Toiset viralliset takana, ja täytyy sanoa että minkäänlaisia odotuksia ei kisoista ollut.
Eilen lenkillä nimittäin Jaffa karkasi jonkun talon ovelle ulvomaan (juoksnen natrttu), ja illala olikin sitten ihan levoton.
Ilmoittauduin vain yhteen kisaan, koska odotinkin että hallissa tuo ei keskity.
Medejä oli vaan 5 ja tuomarina Henri Luomala, jonka ei pitänyt laittaa sitä keinua! A-kisassa sitä nimittäin ei ollut, mutta tää on taas tätä mun tuuria. Ihanneaika 47s.
Rata oli vähän kinkkinen ahtauden takia, mutta eipä Jaffa kuitenkaan karannut väärille esteille.


Lähdössä Jaffa kuumui hieman edellisen suorituksesta, muta sain sen pysymään paikaalla, eli otin vähän vauhtia. En odottanut että se niin lujaa lähtisi, eli oli vähän epävärmä tunne koko suorituksen ajan.
No, kaikki meni hyvin 8 esteeseen asti, kunnes kiersi takaakiertona kyseisen aidan, eli siitä hylky. En ole aivan varma että näytinkö liikaa ohi esteen, mutta tuo on melko herkkä tulkitsemaan takaakiertona.
Jatkettiin sitten kohtalokkaasta virheestä huolimatta, ja seuraava hylky tulikin vastaan 12 putkella, jossa Jaffa tuli samasta päästä ulos -.- siinä vaiheessa mulla kiehu, vaikkei sillä mitään merkitystä enää ollutkaan.
Kepit saatiin suoritettua kunniakkassti siltä helpolta puolelta. Heti keppien jälkeen ohjaus kusi lopullisesti kun koira teki taas takaakierron 14 aidalle.
Lopussa odotti enää se painajainen, eli keinu. tuli liian lujaa, ja pysäytin liian äkkiä, jolloin säikähti laskeutumista ja hyppäsi pois... ei sitten enää suostunut kiipeämään, joten jätettiin se välistä.
Kolmea hylkyä lukuunottamatta, hieno rata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti