1. syyskuuta 2009

Reenit nalskussa

Olin tän päivän pois koulusta nuhan takia xD no kummiski en jaksanu kyyhöttää sisällä, vaan päätin lähtee Jaffan kaa vähän reissaileen.
Mentiin bussilla eka merikoskeen, ja siitä hypättiin Nallikarin bussiin. Ei voi muuta ku kehua Jaffan matkustustaitoja. se ottaa niin rennosti :D
Eedenin kohalta sitte käveltiin koiran uitto paikalle, kattomassa että oisko se viimeksi jäänyt pallo vielä tallella, mutta ei ollut :'(
No, sitte me jatkettiin kohti päämäärää, eli KASsin agi kenttää. Oli tosi kuuma ilma, mutta vaikka hiki virtasi, mä päätin nyt rohkasta Jaffa kovaan vauhtiin. Ja vauhtiä löytyikin, kun vähän motivoi ;)
Aluks otettiin puomin kontakteja, koska se on meillä jääny vähä uupumaan. Jaffa kuitenki muisti käskyt aalta, joten suurempia ongelmia ei ollut. Hidasti kuitenkin hyvin loppua kohden, ja meni 2on/off asentoon. (video)
Sitte pienen tauon jälkeen otin rataa, n. 12 estettä. Tosi hyvin meni, vaika vähän hitaamman puoleisesti.
Sitte otettiin keppejä, näissä nyt on vielä opeteltavaa. Jaffa ei ensinnäkään ole mennyt kuin kotipihan mini keppejä, eli se vielä totuttelee näihin isoihin. kuitenkin muutaman toiston jälkeen jokainen keppi tuli pujoteltua, ja vauhtiakin löytyi (ainaki vähän).

Lopuksi vielä Jaffan lemppari, eli A. Tosi hyvin muistaa jarruttaa, mutta kontaktilla on tosi vaikee jäädä 2 on/off asentoon :( no, katsokaa videosta.

Kotimatka sujui leppoisasti, koska Jaffa oli ihan katkipoikki. Ihan kiva oli käydä reenaamassa. ylihuomenna sitte alkaa ne oikeet reenit :S
-Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti