30. elokuuta 2009

Uuden ruokavalion haitat

Eilen ostettiin Jaffalle marketista Oscar koiran puuroaineksia. Eli samantapaista kuin yrjölänpuuro. Sitä siis tehdään iso satsi uunissa, josta riittää moneksi päiväksi. Ilalla annettiin pojalle, ja hyvin maistui :)
Viime yönä sitten joskus puoli kuuden aikaan, heräsin siihen kun Jaffa istui sänkyni vieressä katsoen minua. Tai oikeastaan heräsin siihen kun se vingahti vähän väliä. No, yritin jatkaa unia, mutta kohta se oli mun kainalossa kiehnäämässä ja puskemassa mua. Se ei siis ollut sellaista leikki kiehnäystä, vaan samantapaista kun se pyytäisi jotain. Se laahkas ees taas ja pomppi sängyllä. Puolen tunnin jäkeen hermot ei enää kestäny, ja päästin sen ulos.
Jaffa ei oo ikinä ennen herättänyt mua keskellä yötä O.o
Päästin sen sitte hetken päästä sisään, ja samantien jatkoi unia. Liekkö pissa hätä ollut?

Aamulla sitten kun äiti käytti Jaffaa lenkillä, maha oli kuulemma ollu kuralla.
puuro ei enää maistunut, vaan poika meni suoraan nukkumaan. Tarkoitukseni oli lähteä pitkästä aikaa Jaffan kanssa Nalskuun reenaamaan, mutta annoin sen levätä.
Päivällä meille sitten tuli vieraita, ja Jaffa alkoi käyttäytyä oudosti. Se tärisi ja hakeutui syliin häntä koipien välissä, eikä reagoinut kunnolla mihinkään. Annoin sitten sille puolikkaan Rimadyylin että vähän rauhottuisi. Lähdimme sitten vastavierailulle, ja sama meno jatkui laahkasemalla levottomasti pitkin autoa.
Sisällä se siten vain puski väkisin itseään mun syliin, ja käveli häntä koipien välissä. päätin sitten lähteä kävelylle, ja kävimme katsomassa Manua, sekä heittelin Jaffalle palloa. Silloin Jaffa oli jo täysin normaali, ja olisi hakenut palloa äärettömiin. kotimatka meni normaalisti, ja kotona sitten otin pallon kanssa muutamat kepit, sekä A:n kontakteja kerta Jaffa sitä halusi.
Kävin muuten eilen ostamassa uusiin aitoihin rimat harjanvarsista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti