10. syyskuuta 2009

Viikon agitukset

Dodiin. Nyt on toiset reenit takana kassin koulutusryhmissä.
Tänään koirakkoja oli paikalla vaan kolme, eli hyvin ehti reenailla :) (täytyy kyl sanoo et koutsi ei oo mikään parhaimmasta päästä, mut on se parempi ku ei mitään :D)
Halli jaettiin kahteen osaan, jossa toisen puolen rata oli sylkkäreitten reenausta varten. Radalla oli suht tiukkoja käännöksiä, mutta jotenkuten niistäkin selvittiin. Itse sylkkäri-kohdat otettiin ensin erikseen(3-4-5 sekä 8-9), koska me ei olla syliä juurikaan reenailtu.
Puomi meni loistavasti, olin siitä erityisen ylpeä :D mutta renkaalla ei tahtonut mennä itse renkaasta läpi :O olin aivan et whaat! mutta muutaman toiston jälkeen sekin meni ongelmitta. Jaffa oli vissiin niin intona, ettei jaksanu keskittyä :D
Toisella puolella hallia mentiin itsenäisesti
rataa, jossa reenattiin keppejä. Jaffa suoritti kepit toooosi hyvin, ja nopeeta. Mutta oikealta puolelta ohjattuna ei aina menny nappiin :S
me siis reenataan tätä :) Oli ihan hauska reenata haltuun ottoja, koska
kotipihalla vauhtia ei todellakaan ole näin paljon mitä reeneissä.
Otettiin sitte päätteeksi vielä aata juoksukontaktina :S tiedän tiedän, en sais vaihtaa tyyliä, mutta en voi muutakaan! Hox! se jarrutti koko alastulomatkan, vaikka ei pysähtynykkään. sanoin vaan et "alas" ;)
----------------------------------------
Tiistaina otettiin irtoomista kepeille, ja koska tätä reenattiin kotona, salaisena aseena toimi lihapullat. Ja se toimi, tai sitte Jaffa oli irtoavalla tuulella :P
No jokatapauksessa reenattiin niin että mä tuun joku pari 3 metriä takana. Jaffa vähän epäröi aluksi, vaikka haki hienisti kepeille. Epäröintä näky vilkuilussa, ja hitaudessa. Soritti silti.
Sitte kokeilin, että erkanen suorituksen aikana kauemmas ja kauemmas. Parhaimmillaan pääsin joku viiden metrin päähän, ja silti suoritti loppuun. Aivan uskomatonta! Nyt vaan ootan että joku auttais mua noitten juoksukontaktien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti