20. syyskuuta 2009

Säätöä nalskussa

Sunnuntaipäivä meni Nallikarissa yhdessä Fasu cavaljerin kanssa :)
Teimpä sitte tän päiväsestäkin radan tuohon viereen :P
Ensinnäki oli tosi kuuma, enkä saanu Jaffaan oikeestaan minkäänlaista kontaktia :/ ne hajut kiinnosti enemmän, ainakin aluksi.
Toiseksi, mä en osaa ohjata. Kaikki meni "hyvin" okserille asti, kunnes keinu tuli vastaan, eli jätettiin homma siihen.
Tässävälissä siis harjoiteltiin Sennin avustamana keinua. Jaffaa pelotti taas että se siitä tippuu, muttaa muutaman toiston jälkeen ei enää niin paljon arastanut sitä kaameaa kolahdusta.
Tämän jälkeen otettiin rata alusta, ja keinun jälkeen alkoivat ne todelliset säätämiset. Jaffa meni 8:n jälkeen putkeen ja lähti johonki hajujen perään. Otin taas 8:n takaa, ja taas putkeen -----> ja hajuja. Kolmaskerta todensanoo, ja 8:n jälkeen sain jotenki sen ohjattua 9:lle, mutta taas hajuille :D Neljäs kerta sitte meni jo peremmin, eli päästiin sinne puomille asti. Voi hyväluoja mä sanon mitä säätöä taas :--D
Fasun muutaman mallisuorituksen jälkeen laitettiin U putki puomin alle, eli ansoja. Meiltä tää onnistu yllättävän hyvin, paitsi jokunen kerta lankes sinne putkeen.¨

Tehokkaan treenin jälkeen käväistiin vielä pulikoimassa jääkylmässä merivedessä. eipä Jaffa ollut moksiskaan, kun sai hyppiä kivien perässä.

27.9 olis KASsilla epikset :S pitää kattoo että rohkenisko sinne, ku ne kontaktit on vielä aika pahastikkin hakusessa.

vielä kuva eiliseltä lenkiltä :)

1 kommentti:

  1. Tohkenette tietenkin tulla epiksiin! Ja kontakteille voi palkata epiksissä ;)
    Niin ja ne epikset on muuten Active Dogsilla, KASsin sivuilla on vain ilmoitus niistä :)

    VastaaPoista