24. syyskuuta 2009

agia ja pentuja

Eilen ja tänään aloin urakalla varmentamaan Jaffalle takapihan A:n kontakteja. Ja koska se meidän A on semmonen miatyyri, niin avasin sen yhdeksi suureksi aan puolikkaaksi seinää vasten. Tämä helpotti reenausta huomattavasti, koska alastulo oli pitempi ja loivempi.
Toistoja tuli eilen tooosi paljon, ja välillä kokeilin jopa juoksukontakteja, mutta vain sen muutaman kerran. eli päädyin siihen että ei meille näitä tänks.
Edelleen Jaffa paineistuu hieman alas kiivetessä, mutta kyllä se siihen on/off asentoon lopulta pääsee.
Motivoituneena vauhtia on paljon, mikä on vain hyvä asia kisoja ajatellen, mutta silloin ei asentoon jääminen aina onnistu.
Loppua kohden tarjosi tosi hyvin on/off asentoa! Olin kyllä tosi helpottunu/ylpee/ihmeissäni että se tajus idean, ja jopa kovassa vauhdissa muisti jarruttaa "alas" käskyyn saakka. :] tässä siitä kooste:
-------------
Erkkari lähestyy, ja olen tosi huolissani ton karvasta. Kävin siis ostamassa Aptus Biorion lääkettä apteekista. Sen pitäis bioriinin vaikutuksesta kasvattaa turkkia ja kynsiä :) toivo siis elää.
Tässä siis kuva tämänhetkisestä rimmistä ja sen laadusta...huomatkaa että itselaukaisijalla otettu!
Olen myös harjoitellut ravaamista vapaalla remmillä, että etuliikkeet näyttäis paremmilta. Tämä onnistuu vain, jos koira ei puhku intoa, mikä on Jaffalta hyvin harvinaista.
---------------
Torstai on viikon kohokohta kun pääsee ohjattuihin reeneihin :) Tänään taas siis nosteltiin mielialaa.
Oheinen rata oli aika iisi, ja kohta 2-3-4 olikin viime reeneistä.
Vauhtia piisasi, ja Jaffa seurasi käsimerkkerjä. Ainoa ongelma oli kohta 11-12 se vaan ei tahtonut mennä sinne putkeen, vaikk akuinka monta kertaa toistettiin tämä mutta ei :/ no, jatkettiin silti pussille, ja loppu olikin vain lasten leikkiä :)

Odotellessa otettiin eteen harjoitusta: rengas-aita-aita. Irtos kyllä mainiosti, ja reagoi hyvin eteen käskyyn.
Keppejäkin otettiin, mutta jostain syystä nämä ei onnistuneet :( ehkä 2/10 meni nappiin. Varmaan tilan puute aiheutti tämän, koska mä en mahtunut ohjaamaan. tiedä sitten...
Hyvillä mielin siis lähden Active Dogsin mölleihin martinniemeen sunnuntaina. Ihanaa että edes jotkut järjestää epiksiä ilman kontakteja.

Tiistaina käytiin katsastamassa 5 viikkoiset pennut <3
Ne oli taas ihan poikki, kun olivat juuri tulleet pitkältä metsälenkiltä :P
Ovat kuulemma todellisia terriereitä kun aina on joku saalis suussa.
musta-leimakin syö raksut mieluummin kovina kuin turvotettuina.
Tässä otos musta-leimasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti