12. toukokuuta 2011

Uusi harrastus

Bongasin ostyn sivuilta Rally-tokon alkeiskurssin, ja ajattelin että pakkohan tätä on kokeilla!
5.5 ois ollu eka kerta, mutta mehän oltiin agi kisoissa silloin, joten tänään yritettiin sitten kiriä porukkaa.
Laji osoittautui tosi mielenkiintoiseksi. Tehtiin helppoj ajuttuja, ja Niilo oli hyvin tokotuulella. Se välillä hämmästeli miksi minä ohjaan ja kehun sitä jatkuvasati, kun normaali toko on niin vakavaa.

360'c pyörimiset oli eka harjoitus, ja mehän tehtiin sitä jo niinkuin vanhat konkarit, eli minä pyörin paikallaan ja koira seuraa vieressä. Vasemmallekin se onnistui, kun tuo koira on niin hyvä perseen heiluttaja.
Meille haasteelliseksi osoittautui eteentulo. Eihän me olla tämmösiä koskaan reenattu! :D N haki koko ajan perusasentoa, mutta sitten kun rautalangasta väänsin, ja vähän naksuttelin, niin johan sitä tiiviyttäkin alkoi näkyä. Tästä sitten oikealta kiertäen perusasentoon...heh. Naksuttelin mun kiertämistä ja sehän pyöri lopulta kuin väkkärä. Ja kun yhdistin vielä perusasennon loppuun niin volá!
Pravuuri oli ehdottomasti seuruu-askel oikeaan-seuruu ilman pysähdyksiä, ja pysähdyksillä. On se näppärä kartanlukija! Minä koitan vielä kuskina olla kannustavampi ja otan lajista enmmän selvää.

Tätä voisi kokeilla jopa Jaffan kanssa. Sillä on niin tylsä elämä nykyään että ehdottomasti aletaan piristämäänpäiviä rallylla. Perusasento pitäisi vaan opettaa :D

*****
Jaffan kaljuuntumisoperaatio on jo hyvällä mallilla, vaikka pahasti kesken onkin. Mahakarvat tuottaa päänvaivaa.

Ja Niilo 1v 7kk...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti