20. toukokuuta 2011

Ehkä jonain päivänä...

...me selvitään kunnialla epävirallisesta toko-kokeesta. Tänään oli toinen möllitoko Niilon kanssa. Se katastrofi alkoi jo ilmoittautuessa, kun eräs pentukoira pääsi irti, ja teki hepulikohtauksia Niilon ympärillä. Minähän vaan ajattelin että mitäpä tuosta, antaa koiran juosta. Sitten pitikin vähän lähteä käppäilemään, ja silloin tajusin että me ei tulla saamaan hyvää tulosta näistä karkeloista.

Ilme ja kumma yhteisessä osuudessa koira oli kuulolla, jotenkin.
Luoksepäästävyys: 9,5 - väisti taaksepäin.
Paikallaolo: 10 - joo pysy hyvin, mutta ei kertaakaan vilkaissut minua, vaan nuuski ilmaa ja kuunteli kun toiset koirat vinku. Tyytyväinen olen siihen että pysyi vaikka viereinen koira lähti.

Sitten alkoi vaikeudet, kun pupsi huomattiin hallissa.
Seuraaminen kytkettynä: 9 - Tyytyväinen olen, vaikka katse harhaili jonkin verran, ja täykkärit oli erittäin väljiä. Remmi ei tainnut kiristyä kertaakaan, jes!
Liikkeestä maahanmeno: 10 - Jee se meni maahan! Mutta sais olla terävämpi, ja vähän vinokin oli.
Luoksetulo: 0 - Jäi istumaan, mutta koska selkä oli yleisöön, oli nokka myös siellä. Kutsuja ei ottanut kuuleviin korviinsa, istui vaan paikallaan.
Kokonaisvaikutus: 7 - Kummallakaan ei ollut kivaa tänään, ja koira teki koska pakotin. Lisäksi ajattelin että vedettäs koe ilman makkaraa, mutta sitähän menikin aika kiitettävästi.
Pisteet: 84,5/120 sij. 4/5

Eiliset Rally-tokot meni aivan nappiin, ja reenasin siellä lähinnä näitä möllejä varten. Ihan huipusti teki kaikki liikkeet, ja työmotivaatiota oli ehkä vähän liikaakin.

Mitään uutta ei varsinaisesti otettu. Tötsien kiertämistä (spiraali) vasempaan ja oikeaan - huippu! Ainiin, peruuttamista ilman vartaloapua. Pitää alkaa taas muistella miten se menikään, koska se peruuttaa tosi hyvin jos kävelen sitä kohti.

OSTY:ltä Jaffa sai kivoja yllätyksiä:

Poksu valioitumisetsa viimevuonna, poksu vuoden agilitymestarista + 10e mustiin & mirriin.
Tuossa myös pokaali kassilta agilitytulokkaan tittelistä. Kiertopalkinto puuttuu. Olen kyllä ylpeä mun rotasta <3 Saas nähä kuinka tänä vuonna käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti