27. huhtikuuta 2011

Pääsinäinen

mmm oltiin mökillä Rokualla. Boooring! Mutta koirat oli pihalla 24/7.Jeppe

Isä, veli ja sen velipuoli.
Kattoikkuna


Sitten vähän sepitystä niilon agiliidoista. Viimeviikolla oli vikat ohjatut, ja voi vitsi mikä fiilis jäi! Ekaa kertaa oltiin kesäkentällä, ja ilma oli mukavan lämmin. Poika päätti löytää sisäisen moottorinsa, ja meni radan aivan täysillä radat! Rimatkin oli kolmessakympissä, eikä niiden hakemisessa sen suurempia vaikeuksia ollut, kuin kakskymppisissäkään.

Hallilla on käyty myös itsenäisesti. Testattiin episten möällirataa, ja hyvinhan se meni. piti vain saada taas koiraan se sama tykki päälle kuin ulkotreeneissäkin.
Käänsin itseni liian myöhään, ja haki sitten väärän putken pään :DKepeissä ei sinänsä olla edistytty. Videolta kuitenkin huomaa, että koira työskentelee jo itsenäisesti. Toiseksiviimeinen väli on hankalin, joten siinä piti olla ohjuri kokoajan.
Vielä en ota kahtatoista keppiä. Pitää saada kaikki ohjurit ensin pois.

VIDEO

Jaffa on aika ongelma. Pitäsi reenata ahtaita takaaleikkauksia ja iloisia putkia. Missä on motivaatio? onneksi mulla on noi esteet pihalla niin voin reenaa tollasta pientä.

Kaavailtiin Jennan kanssa että se ottais Jaffan nuorten SM kisoihin elokuussa. Eihän tuo koira ole koskaan ollut muiden ohjaamina, mutta siinä kun Jenna koiraa vähän testasi, niin ihan ok se toimi. Kontaktit sillä on aina ollut ihan paskat, joten alettiin niitäkin itten hiomaan samanlaisiksi kuin Rampalla. Ihan hyvä vaan.

Eilen tuli ilmottua Jaffa 5.5 Kassin iltakisoihin hyppyradalle :D Piti pitää tuon kanssa nyt kisataukoa, mutta kun on Moilanen tuomarina niin pakkohan se on kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti