15. huhtikuuta 2011

Tulokas

Jaffa on vuoden 2010 Agilitytulokas kassilla! Voipahan sanoa että sekin on jotain saavuttanut tässäkin lajissa :D Semmosen pystin se sai.

Meidän reenit meni eilen aika huonosti. Jotain hyvää siellä oli, johtuen siitä että koira oli taas mukana, mutta varsinkin takaaleikkaukset ei oikein iskenyt. Ne on jotenki aina ollu se meidän heikkous, koska Jaffa ei kestä sitä että kiilaan sen päälle.

1-2 takaaleikkaus, samoten 4-5 (ja tämä oli se ongelma). 6 poispäinkäännös, samoin 8.
9 takaaleikkaus ja 10-11 valssi.
Jaffa on oikeesti hyvä noissa poispäinkäännöksissä., koska se lukee niin hyvin. Rataa oli siis ihan kiva tehdä vaikka paljon pilkkua viilattiinkin.

Tiistaina kävin hallilla ottamassa Niilon kanssa keppejä ja keinua. Mielenkiintoisen treeneistä teki palkka jota en ole koskaan ottanut hallille mukaan, ksoka se on oikeesti ihan hulluna siihen; jalkapallo. Koko koira menee aivan sekaisin, ja tahtoo vaan tappaa sen.
Otin kuutta keppia ohjureilla, pallo keppien päässä. SE VAUHTI! Kepittely oli aivan eri tasoa mitä yleensä, kun sillä oli sinne palkalle niin kiire. Rytmi alkoi jo oikeasti löytyä. Joskus meni ohjurin ali, mutta se itse tajus millon se teki väärin, ja palas takasi.
Lopuksi sitten keskeltä ohjurit pois ja jätin vaan päädyt. Ei mitään ongelmaa! Ensikerralle siis kovat odotukset, mutta se 12 saa vielä odottaa kesään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti