27. kesäkuuta 2010

Hailuodon kisat

Minä vietin juhannuksen Hailuodon auringossa kera Jaffan.

Perjantaina Myöhästyttiin lautasta, eli oltiin 45min enne lautan tuloa satamassa. Jonot oli pitkät, joten rukoilin todella että päästäisi kyytiin, että ehtisin tutustumaan rataan. Mahduttiin sitten viimeisten joukossa lauttaan.
Tutustumisen oli määrä alkaa viideltä, ja me oltiin perillä viittä vailla viisi! Pienoinen kiire siinä tuli, joten äitille vaan kisakirja käteen ja iskälle koira. Minä juoksin sitten äkkiä radalle tutustumaan.En tykännyt radasta yhtään. Jotenkin tönkkö, vaikka vaikuttikin helpolta.
Ehdin hieman ottaa kontaktia koiraan, mutta startti olikin melko pian tutustumisesta. Jaffa ei nähnyt edellisen suoritusta, joka eisiis kuumentanut sitä liikaa. Se siis jopa kuunteli radalla, eikä vaan sinkoillut ensimmäisille esteille mitkä näki.
Kepit oli aikalailla alussa, ja yritin saada sen hyvässä kulmassa, mutta eiköhän se sitten herpaantunut ja kolmannessa välissä jätti suorittamatta. Tästä siis vitonen.
Loppuun asti virheetön, mutta hidas rata.
Tuloksena 5 virhettä, ja 0,82 sekuntia yliaikaa.

Lähdin sitten selvittelemään majoitustani, ja siinä kun juoksin Hauliodon rantaa edestakaisin, kuulin että me sijoitutiin! Myöhästyin palkintojenjaosta, mutta sain sitten palkinnot myöhemmin. Toisia siis oltiin :)

Loppupäivän talkoilin, ja illalla sai Jaffakin tulla mukaan iltamiin viettämään juhannusta (kuten sukeltelemalla kiviä pohjasta).

Yöllä Jaffa oli levoton. Tahtoi vain leikkiä Rulla belgin kanssa.

Lauantai aamuna Jaffa oli ihan poikki, eikä halunnut nousta ylös valvomisten jälkeen.
Tehtiin hyvät alkulämpät ja siirryttiin kisapaikalle, jossa alkoi 9 aikaan B-radan tutustumiset.

Tämä Jari Tienhaaran rata tuntui jo vähän kivemmalta. Tosin heti alkuun oli keinu, josta en tykännyt yhtään.
Vauhti oli jo vähän parempi, joten irtoamisetkin sujui.
Olin ainoa joka veti kepit varmanpäälle, helpommasta kulmasta. Siitä oli kuitenkin vaikea edetä seuraaville esteille, mutta eipähän ainakaan tullut kepeillä virheitä, toisin kuin muilla ;)
Olin myös tyytyväinen että sain vietyä koiran puomin sijasta putkeen, joka oli aika iso houkutin.Nollahan siitä sitten tuli! Nyt ratakaisi enää aika, koska aikas moni sai nollan.
Mutta yllettiin hienosti kolmanneksi, ja saatiin LUVA! (tulokset)

Iltapäivän talkoilin ja keskityin tulevaan, viimeiseen rataamme.
C-kisa, hyppyrata. Tuomari: Eevaliisa Pohjanen.Jaffasta näki kuinka pitkä päivä jo painoi sitä, ja oli siksi yllättävän tyyni. Radalla se kuitenkin jaksoi vielä painaa, ja olikin yllättävän nopea.
Kepit oli vähän sitä sutätä mutta menipä kuitenkin.
13-14-15 oli melkosta säätöä kun koira vaan pinkoi, joten jouduin korottamaan ääntä. Hyvin kuitenkin meni loppuun asti ilman virheitä. Sitten vaan odoteltiin aikoja.Tuloksena 0 LUVA sijoitus 3 ja SERTI!
Olisko paremmin voinut mennä?! viime viikolla valioituminen, ja nyt luokkanousu. Kyllä Jaffa on nyt tsempannut oikein urakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti