14. kesäkuuta 2010

Uusi ulkoasu

Huomatkaa meidän uusi kesäisempi ulkoasu! Yläkuva on kyllä aika hassusti yksinään, mutta en saanut sitä sen kummemmin tiivistettyä.

Viimeviikon torstaina Hanne tuli junalla meille järkkäilemään mätäreitä. Kiitos siitä hänelle koska en olisi selvinnyt ilman järkkäilyapua. Ja toki iso kiitos muille tapahtumapaikalla olleille!


sain myös yhden kuvan Hannen huippu putkella, arvatkaa olenko nyt vain surffaillut uutta obiskaa :p

Löysin kirpputorilta koirien puisen aktivointipelin, jossa on tarkoitus nostella puupalikoita että saa namin. Pojat kyllä haisto namit, mutta se palikan siirtäminen olikin vähän mutkikkaampi juttu.
Kokeiltiin raapia, nuolla, nakertaa ja peräti hyppiä pelin päällä mutta ei se nami tullu.
Sitten Jaffa jotenkin tajusi että se palikka pitää ottaa suuhun ja nostaa ylöspäin. Niilolla ei siihen sitten mitään asiaa ollutkaan kun oli tosikyseessä.
Otin videotakin, koska myin pelin mätärissä eteenpäin ;D


Tänään maanantaina tokoiltiin taas ostyllä hyttysparven keskellä.
Päivän juttu oli liikkeestä maahan. Tässä meillä on tapahtunut edistystä, koska Niilo on oppinut tarkkaavaisemmaksi, ja sämpsähtää heti käskystä maahan (ennen odotti että sanon käskyn loppuun). Vielä pitää kuitenkin harjoitella vaihetta jossa palaan koiran luo, koska saattaa satunaisesti nousta istumaan. Paitsi sitäkään ei tee enää kauheasti.
Sitten vielä varmisteltiin käskyä antamalla muita jäävien liikeiden käskykjä, kuten istu ja seiso, ja palkkasin vain nopeista maahanmenoista.
Liikestä istu on tosiaan jo hyvällä mallilla, vaikka se asentoon meneminen onkin vähän kankalaa, niin Niilo ainakin tunnistaa oikean käskyn.

Eilinen päivä menikin Muhoksella tyhmänäyttelyssä kun olin toista kertaa harjoittelemassa kehäsihteerinä olemista. Ei ne ulkomaalaiset tuomarit niin pahoja olekaan kun molemmilla on yhtä pääd english :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti