5. kesäkuuta 2010

Niilo kontaktoi ja Jaffa possuilee

Jaffa on lihonut kuukaudessa KILON! painoa nyt 9,5kg, ja sen kyllä huomaa :D
Helmikuussa arvotelussa luki "llian laiha", ja siitä lähtien se on syönyt Hevi Neuta, eli sitä kaikista rasvaisinta neuta. 2 viikkoa näyttelyyn, eli lenkkipolut kutsuu!

Maanantaina tokoiltiin ostyllä. En kyllä muista kamalasti mitään muuta kuin että otti hirveästi häiriötä lentelivistä lehsitä ja hyttystistä. Nuori koira jakaikki liikkuva kiinostaa (jopa kastematoja on kiva seurata kun ne myllertää). Kotona siis tehdään pitempiä reenejä, ja reeneissä sitten otan lyhyitä ja helppoja sessioita että onnistumisia tulis enemmän.
Alkutunnista Niilo ei vapaa-käskyn jälken kertaakaan alkanu haiteleen maata, vaan sievästi istu jaodotti vaikken sille mitään sanonut.

Saatiin näyttää kaikille onnistunut liikkestä seiso. Se on meillä koko ryhmästä eniten hanskassa. pari hassua askelta ottaa käskyn jälkeen, mutta muuten ok.

Lopputunnista, kun seuraava ryhmä alkaa kokoontua kentän viereen, Niilo ei tahdo pysyä nahoissaan, ja muutenkin on melko väsynyt niin ei ylensä mitään tehdäkään.

Tiistaina jatkettiin pitkästä aikaa puomin kontaktien työstämistä. Siitä video.Aloitin kosketusalustalla kontaktin päässä, ja otettiin pelkästään on/off toistoja.
Seuraavaksi nostin sen puomin päälle ja toistin käskyn joka on kosketus alustalla, eli "koske" ja sinnehän se meni koskemaan ihan oikeaan asentoon.
Seuraavaski pidensin välimatkaa koirasta, ja lopulta pystyin kuin pystyinkin juoksemaan sen ohi. Kävin aina palkaamassa kun pysyi kontaktilla vaikka tein minkälaista kuperkeikkaa kauempana.

Ihanaa kun loma on alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti