22. kesäkuuta 2010

Rovaniemi KVLauantai aamuna auto suuntasi kohti napapiirin messualuetta.

Parsoneita 16, joista 6 uroksia. 3 oli jo valioita, joten 2 Jaffan lisäksi pystyi ottamana sertin.
Jännitys oli aivan sietämätöntä. Ensimmäinen nuori sai EH, joten enää jaljellä olivat 2 avoimen urosta.
Avoimessa luokassa tuomari Vigdis Nymark Norjasta tutki Jaffan tarkkaan. Pyöritti 3 kierrosta + edestakaisin. Ilmeisesti halusi olla varma laahustavan ja kyyryssä kulkevan Jahvan liikeistä. Lopulta pitkän seisotuksen jälkeen saatiin se ERI. Toinen Tallitonttu sai EH, joten meille luokkavoitto.
Paras uros luokassa olikin vain 4 koiraa, joten ehditiin jo fiilistellä sitä sertin saamista, kun muut 3 olivat valioita. Jaffa sijoittui kolmanneksi ja sai sertin! Samalla siitä tuli SUOMEN MUOTOVALIO!

Arvostelu: Erinomainen turkki, hyvä pää, hyvä ylälinja, hyvä tempperamentti, hyvät liikeradat.
Tulos: ERI AVK1 PU3 SERT --> FI MVA

Arvostelu on todella lyhyt, mutta samapa tuo. Pää-asia että saatiin Jaffasta se muotovalio leivottua (kymmenes kerta toden sanoo).

Nyt me suunnataan Ylivieskaan heinäkuun lopuss
a. Ensimmäistä ja viimeistä kertaa valioluokkaan! Sinne mennään vaan viettämään hauska päivä kivassa seurassa, ja sitten nämä näyttelyt ovatkin ohi.

Lisää kuvia täällä.

Rovaniemeltä matka jatkui Kemijärvelle mökkeilemään. Niilo oli ekaa kertaa mukana, mutta pysyi silti hyvin rajaamattomalla tontilla. Kyllähän se välillä lähti pidemmille tutkimusmatkoille, mutta niinhän se pitääkin :D en siis tohtinut takisin huutaa kun tuli omia aikojaan.
Pojat sai tutustua poroihin, mutta ulkona oli se ikävä puoli että molemmilta pojilta söivät mäkäräiset mahat aivan verille. Onneksi parantuivat nopsaan :)1 kommentti:

  1. Onnea kovasti teille! Jaffa on tosi komea :D Toivottavasti meillä ei käy samalla lailla juhannuksena, kun lähdemme mökille.

    VastaaPoista