29. huhtikuuta 2010

Terveystarkastus ja jatkokurssilla

Viikko alkoi maanantaina haukkukeitaalla, ensimmäisellä tokon jatkokurssin tunnilla.
Yllätykseksi samalla kurssilla oli meidän lisäksi 3 parsonia, joista Niilo teki heti silmäteriä.
Eka kerta menee meillä aina vähän tutustellessa maastoon ja uusiin häiriköihin, jotka onkin vähän äänekkäämpiä mitä alkeiskurssilla :D Mietin siinä itsekseni että onkohan osa edes alkeita käyneet kun niin villiä menoa oli. Perus kontaktikävelyä ja luoksaria otettiin, ei mitään uutta.

Kysyin sitten koutsilta tunnin jälkeen että onko mahdollista vaihtaa ALO-ryhmään, kun tosiaan tarvittaisiin enemmän koemaisempia harjoituksia. Tänään sainkin sitten viestin että yksi paika on avoinna :)

Tiisatina syyskauden päättäjäisissä olikin ratareenit. Jätin kuitenkin suosiolla sen vaikeamman radan menemättä, joka oli muutenkin turhan pitkä. Mentiin sitten se simppelimpi rata, jossa sai kunnola revittää, ja varsinkin lopussa lähettää kunnolla eteen.

Ekalla kerralla meni pipariksi jo kolmosella ,ku käännyin liian aikasin. Kepeilläki oli taas jotain säätöä, jahajuihinki lähti jossain vaiheessa.

Tokalla kerralla sain pallolla Jaffaan enempi vauhtia, ja sehän lähtiki ku ammus. Virheetön rata saatiinki sitten (turhan isoilla kaarroksilla).
Jotenki se on paljon varmempi pallon kanssa, ku kepeillekki irtoo sika hyvin.

Tänään torstaina oli ostyn joukkotarkastus Akuutissa. Jaffa anto peilata silmät ihan hyvin, eikä se huomannu edes polvien tarkastamista.
3 vuotis rokotukset otettiin siinä samalla, ja rabies sitten kirpas niin että itku pääsi.

- ei perinnöllisiä silmäsairauksia
- polvet 0/0

Illalla sitten siristeli nappisilmiään tippojen takia. Koko satsi 118e.

Sain kuulla että Hyrynsalmella on 16 parsonia! D: tässä olen sitten epätoivoisesti rimmaillut Jaffaa sormin ja konein. Köysiä on jouduttu käyttä koska en halua enempää reikiä käsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti