17. huhtikuuta 2010

Treenejä ja epikset

AAAAAA!!! djåpö'lgrs*rxq Meikäläinen joutuu menemään Niinan (pikkusisko) kanssa johonkki hemmetin Eläimet Pelissä-ohjelmaan! (suomi-tv) :O Kuvaukset on 27.5. Helsingissä, ja Jaffa tulee kans sinne studioon. Tulee olemaan niiiin noloa hommaa...varsinkin jos Jaffa nuolee muniaan kooko lähetyksen ajan '-.- No, minä menen sinne siksi että voittaja saa Faunattareen 8Oe lahjakortin.


Niilo 8kk

Tiistain
a tuttuun tapaan agitettiin kassilla. Tälläkertaa mentiin sopivan haastavaa rataa, jossa koirakin sai mahdollisuuden loistaa. Itsekin tunsin olevani hyvä ohjaaja :D


Perjantaina tokoiltiin Niilon kanssa. Meni vähän mönkään koko reenaus. Liikkestä maahan oli tosi hyvä, mutta se seuraaminen! Alankin nyt opettamaan tuolle koko seuraamisen uusiksi, koska se ei ole oppinut sitä paikkaa, vaikka kontakti muuten hyvä onkin.
Hyppyäkin kokeiltiin, mutta ei tajunnut sitä ilman namia toisella puolella.

Jäätiin hallille tutustumaan keppien ihmeelliseen maailmaan. Laitoin ohjurit kuuteen keppiin, ja ketun raato keppien päähän. Verkkoja ei arastellut yhtään, mutta se juoksi kokoajan niitä päin kun ei tajunnut sitä reittiä. Eipä ainakaan tarvinnut käsillä ohjata kun katse oli eteenpäin.
Otin myös irtoamista kepeille, mutta hakeminen oikeaan väliin on vielä hankalaa.

Lauantaina epikset!
Midi möllien rata:

Kielto 11 aidalta kun en tajuunnut että se ei ollut suorassa linjassa putkelta tultaessa. Vauhti oli hyvä, 35 sekuntia.

Kisaavien rata:

Kinkkinen oli, mutta hauska. Ja niin kuin näkyy, tilaa ei ollut kovin paljon, joten ansoja riitti.
Heti kepeillä koira sähläsi jotain (niinkuin aina avo-kulmassa). Seuraava virhe (hylky) tuli yllätyksekseni vasta 12 aidalla, kun en muistanut kummalta puolelta piti viedä. Siitä edespäin perus hyvä (mutta tosi hidas) suoritus, tosin mun ohjaus oli jotain aivan järkyttävää.

Näytän ihan muslimilta ku pipo oli tippumassa : 'D
----
Tänään sattui pieni äksidentti kun leikkasin Jaffalta vahingossa puolikynttä. Verta tuli niin paljon että jalka piti laittaa pakettiin.

1 kommentti:

  1. Joo no.. eihän me ikinä vaiheta. :D Nyt ainakin syksyyn asti saa pysyä tuolla. Toivottavasti.. :D
    No ihan kivastihan Jaffa menee, vaikka ehkä parampaa ja nopeampaakin menoa on Jaffalta nähty :D

    VastaaPoista