5. huhtikuuta 2010

Mökkeilyä

Torstaina kävin ostamassa uuden noutokapulan kempeleestä. Siellä oli vain 400g kapuloita, niin otin sitten sen. Parempi liian painava kuin että se olis kokeessa kompastuskivenä.
Motivaatio nousi taas kymppiin kun annoin sen kanniskella sitä. Muutaman kerran toi sitä mulle namin toivossa. Ihme vaan kapulaan ei tullu yhtään puremajälkiä =)Ilalla sitten tokoiltiin herukan koululla suomenajokoira Luton ja Anitan kanssa.
Luto totutteli kapulaan, ja me reenaitiin jotain omiamme.
Seuraamista olen yrittänyt hioa jo muutaman päivän ajan, mutta ei tuo yhtään innostu katsomaan mua, vaan kokoajan pitää varoa mihin astuu.
Kyllä me saattiin muutama hyvä tiivis askel, mutta siihen se jäikin.
Paikallamakuu meni vähän överiksi kun yritin mennä vähän piiloon. Muuten pysyi hyvin.
Liikkestä seiso oli hyvin käskyn alla, mutta pysähtyminen oli hiipuva.
Vaikka Niilo oli kokoajan irti, se tuli jatkuvasti hakemaan namia. Ihme!

Koko pääsiäinen meni Rokualla mökkeillessä. Onneksi se oli niin korvessa että Niilo ei halunnut karata :D Tosin sen edestä se pysytteli kaukana mökistä ja seikkali lammen jäällä. Välillä tuntu että eikö sillä oo yhtään ikävä ihmisten ilmoille kun poika vaan vaelsi erakkona. Pimeälläkin sitä piti vain odotella oven taakse, koska huudot ei auttanu kun kerrankin sai olla vapaana.
Yö-unet se alotti jo 7 aikaan kun riehui niin paljon. Kyllä se vaan syö pentua tuo ulkoilu.

Jaffa oli ihan raivona pulkille ja lumipalloille. Välillä piti ottaa yhteen Jeppe koirankin kanssa, kun ahvenille oli niin kova kysyntä. Niilokin popsi menemään vaan, *katselee seuraavaa matokuuria*.

Sain vihdoin nypittyä koiria mökillä. Niilo normaalisti säpsähtää heti jos sitä nypii nukkuessa, mutta nyt se ei ollut moksiksaan kun oli niin poikki. Vähän päälykarvaa vaan otin...
Jaffan karva on nyt täydellinen! Miksei ne neytsit voi olla nyt? En osaa yhtään ajoittaa tuota Hyrylle, mutta pakko kai siltä on jotain partakarvoja nyt ottaa vaikka liian myöhäista saattaakin olla.

Nyt on pojilla kylpy tiedossa illalla, kun ovat ihan mustia noesta, ja ruskeita kurasta. Niilolakin on jotain vihreää selässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti