31. maaliskuuta 2010

Energian purkauksia

Jaffa on ollut nyt muutaman viikon niin pahasti kiimassa, että ei sen kanssa pysty tekemään yhtään mitään. Ulos se olis jatkuvasti menossa pissoja lutkuttelemaan.
Tosin Niilo on onnessaan kun Jaffa haluaa jatkuvasti "leikkiä" sen kanssa.


on se niin mukavaa nahistella 24/7

Eilen kuitenkin päätin mennä agireeneihin koettamaan onnea. Onneksi meninkin, koska meitä oli vain 2 treenailijaa, eli saatiin enemmän reeniaikaa radalla.
Otettiin ihan simppeleitä ratoja, jossa tarkoituksena oli tulla keinulle eri kulmista, ja saada samalla siihenkin varmuutta. Jaffa veti yllättävän hyvin keinun, vaikka monta kertaa sitä joutu menemään.
Silti joka kerta arasteli, ja puolessa välissä meni maakuu asenton. Silti oon siitä ylpee :D
Putkella oli joku kumma juttu, että jos putki kaartu vasemmalle, en voinut ohjata oikealta, vaan mun piti olla aina vasemmalla. Tai ainakin Jaffa oli sitä mieltä kun kuumu hirveesti mun "putkeen" käskystä. Eikä muutenkaan irronnut kovin hyvin.
Aa oli ihan sika hyvä! Meni lujaa loppuun asti, ja pysähty kontaktille ku seinään. Ehkä hieman paineistu, mutta vähemmän ku viimekerralla, jossa koutsi väitti että noilla kontakteilla ei voi kista :o
Puomin kontakteja otettiin niin että kuumenin parin metrin päässä puomista, ja lähetin sen maksiminopeudella. Tulin ite perästä ja huutelin pintaaaaa!! mutta kupille se lopulta aina pääty, tosin ei hypelly kontakteja (aika hienot juoksarit). Lopussa sain sen tajuamaan että sinne pitää pysähtyä jos aikoo saaha namia.Hauskaa pääsiäistä! me mennään viettämään sitä Rokualle =) saas nähä vetääkö korpimetsä Niilon puoleensa, vai turvaudutaanko hihnaan ja makkaraan. Tosin lehmänkello ei ois yhtään pahitteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti