30. marraskuuta 2014

Yksvee


Tähän on tultu. Mato vietti 28.11. ensimmäisiä synttäreitään, ja mamma vaan ihmettelee mihin tämä aika on oikein kadonnut? Jotain aikuistumisen merkkejä on jo havaittavissa. Lenkillä se haistelee pissoja ja merkkaa reviiriään. Joskus tarpeiden teko pitää tehdä kuin tytöt, ja joskus jos mamma ei jaksa herätä aamulla kukopnlaulun aikaan saattaa kylpyhuoneessa olla lammikko.

Mato, Manman, Mandels Miumau, Mamu (heh) osaa olla myös ihanan helppo kotikoira, vaikka välillä pitääkin asentaa yhtäsun toista paikkaa. Poitsu luulee että hänestä tulee isona sähköasentaja, sisustusssuunnittelija tai anorektikko, koska ruoka ei tahdo ajoittain maistua.

Mato on siis messarissa vuoden ja yhden viikon. Tällähetkellä eritäin karvaton, vaikka bioiinia ja sinkkiä olen tuputtanut urakalla. No, se taitaa olla huolista pienin sillä en itse pääse esittämään joten Katri on Matoa treenaillut. Eiköhän se hyvin mene, ellei sitten syö Putkosta siltä seisomalta.

Mato 12kk
Yksvee pääsi eilen aksaamaan One Mind Dogsin ohjaustekniikkakurssille. Tämä oli kurssin toinen osa neljästä. Tehtiin Kaplaksen kanssa poispäinkääntöä ja fokusointia esteille. Aaltosen kanssa persjättöjä ja saksalaisia. Muutaman kerran kävi kertomassa ohjuksille mielipiteensä radalla seisoskelusta, mutta ei ei yhtään niin pahasti mitä alkuaikoina. Kunhans aadaan paikallaolo ja estehakuisuus paremmaksi niin palaset olis kohillaan treenata näitä tekniikoita radalla. Kotiläksyjä jäi taas niin paljon että hengästyttä jo valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti