10. marraskuuta 2014

Triplat

Olin mukana järjestämässä KASsin kisoja 8.-9.11. Haukiputaalla Active Dogin hallilla. Totesin jo viime kisojen jälkeen että en talkoile yhtään, koska se vie veronsa omasta suorituksesta radalla. Suunnitelma toimi, sillä kävin vain perjantaina pystyttämässä kisapaikalla, lauantaina olin oikeissa töissä ja sunnuntaina nukuin pitkään. Onhan se kuusi starttia pitkän kisatauon jälkeen paljon, mutta kokemuksen kautta niistä selvittiin, ja osasin hyvin rytmittää kisapäivän myös koirille sopivan stressittömäksi. Molempien työmotivaatioon olen tyytyväinen, ja meillä oli oikeasti hauskaa kisaradalla. Näköjään treenaaminen ohjatuissa auttaa asiaan, ja eikös se ole aika hyvä onnistumisprosentti, jos tekee neljä nollaa kuudesta? ;)

Jaffan kanssa päästiin aloittamaan radat, joten Niilon kanssa oli helppo mennä "uusimaan", kun toisella oli jo tehnyt virheet. Jafulle kohtaloksi koitui kontaktit, koska niitä on treenattu ihan liian vähän. Kuitenkin sain väkisellä väännettyä sille kontaktit kuosiin vikalle radalle. Muutama ohjausmokakin eksyi matkalle.

Niilon kanssa homma kulki, ja ai etä sitä tunnetta kun saan tosissaan juosta koiraa kiinni puomin aikana. Niilolle on tullut rutkasti itsevarmuutta suorittaa esteitä, ja nykkyään joudunkin miettimään tarkasti miten sitä ohjaan, ettei se ehtisi käyttämään omaa päätänsä liikaa. Triplanolla sieltä sitten tuli, ja samalla SM-nollat kasassa :)

Jaffa
C HYL
B HYL
A (-2,66) 4/21

Niilo
C 0 (-1,48) 13/26
B 0 (-3,18) 11/29
A 0 (-3,56) 6/27Ei kommentteja:

Lähetä kommentti