23. marraskuuta 2014

Vuoden viimeiset kisat

Ja niin on saatu päätökseen vuoden viimeiset aksakisat. Nämä pidetiin Oulun koirakerhon uudenkarheassa hallissa, Animagi areenalla. Pohja oli vähän vieras, hiekkatekonurmi, joten ainakin Jaffan käännöksissä tuntui mieni epäröinti. Otin molemmille kaksi starttia, agiradat.

Päivä alkoi Jaffan kanssa vähän huonolla menestyksellä, kun putki-aa erottelu ei toiminut (tälläkään kertaa). Itseasiassa näin siitä unta, mutta en kuitenkaan tajunnut sulloa putkeen kunnolla. Poispäinkääntöä 180 astetta pitäs treenata enemmän myös. No otti sentään kontaktin (epävarmasti).

Toisella radalla ei juhlittu kontakteilla. Typerä minä kun annan sen perseillä! Varasti sekä puomin että aan. Nyt kaivattais kunnon kisanomaisia treenejä näihin, koska treeneissä tulee lujaa mutta pysähtyy, ainakin 80%:sti ;) Vitonen puomin alastulolta.

Niilon radat oli huomattavasti hauskempia profiililtaan. Rallattelu moodi oli vähän hassu, kun en saanut kunnon rytmityksiä aikaiseksi. No puomilla sentään mentiin lujaa, vähän liiankin, kun unohtui ihan käskyt seuraavalle esteelle. Toisella radalla N meni renkaan kehikosta, vaikka kyseinen rengas on samanlainen kuin kassilla. What??

Mato täyttää viikon päästä vuoden, ja kovasti se on tiputellut karvaa. Messari on parin viikon päästä, ja kovasti olen handleria etsiskellyt. Yksi jo kokeili kisapaikalla, vaan voi mahoton kuinka lapsi onkaan äitin perrään. Toivottavasti siitä jotaki tullee, eikä söis tuomaria elävältä. Näyttelytreeneissä ollaan ravattu kyllä, ja lentokentälläkin piipahdettiin kun piti hakureissu tehdä. Mato tärisi ku haavanlehti kun ihmisiä alkoi tulla lennolta. Pelkäsi että joku tulee ja koskee, huoh.

Agilityä ollaan tehty myös, peräti yksissä ohjatuissa käyty, kun Matosella tahtoo olla hyökkimisongelaa paikallaanseisovia ihmisiä kohtaan. Irtoamista ja valseeja, niistä on treenit tehty.

http://instagram.com/p/vjdwk0C5xL/?modal=true


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti