26. toukokuuta 2012

Näyttelybuudeli


Teen nyt erillisen postauksen, koska edellisestä olisi tullut piiiitkä.

Eräs sunnuntai päätin lähteä Niilon kanssa mätsäriin, koska se oli kohtuullisessa karvassa. Mitä nyt vähän liikaa karvaa kaulassa.
   Pieniä aikuisia oli 50! Niilo viimeisenä, koska tulin suoraan koiria uittamasta. Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, eli arvostettu ulkomuototuomari.
   Saatiin westie pariksi, ja voitettiin se. Pöydällä Niilo ei oikein suostunut hampaita näyttämään, mutta koska ollaan tätä kovasti harjoiteltu, pienen pakittamisen jälkeen ei enää rimpuillut. Palleja tuomari ei kokeillut.

Punaisten kehässä tuomari otti kuusi jatkoon, joista ensimmäisenä Niilon.
   Sitten alkoi juoksu-urakka. En edes muista kuinka monta kertaa mentiin ympäri ja tehtiin eri kuvioita.
Lopuksi kuitenkin päästiin neljän parhaan joukkoon, ja loppujen lopuksi kehässä oli enää yksi meidän lisäksi!
Sitten, kun tehtiin vielä kerran edestakaisin, meni liikkeet plörinäksi, kun se kako namia jonka olin tyntänyt suuhun juuri ennen liikkeelle lähtöä. Siinä meni siis voitto, eli toiseksi tultiin.
   Hävittiin kleinspitsille, mutta ei haittaa! Eritisen ylpeä olen siitä että tuomari näki koirassa jotain joka sitä miellytti.Viikonloppuna lähdin Kempeleen 1&2 ryhmänäyttelyyn kera Niilon. Se sai odotella teltassa kolme tuntia ennen kuin Tessa tulisi hakemaan sen JH-kehään.
   Välillä vilkuilin miten sillä menee, ja siellä kai se pntti menemään. Taisi se nähdäkuitenkin minut ja hieman itkeä perään mutta muuten oli kuulemma ihan esiintynyt, ja näyttänyt hampaat. Sijoitusta ei kuitenkaan tullut.Tiistaina käytiin kassin iltakisoissa. Tuomarina Jarmo Jämsä.
Ei voi muuta sanoa kuin että hieno poika! Niin me vedettiin rata ongelmitta loppuun asti, ja ilman virheitä.
Tuloksena 0 (noin -6) LUVA sij.1

Keksiviikkona sama homma, mutta tuomarina Jari Tienhaara.
Tälläkertaa rengas koitui taas kohtaloksi. Lähestyminen ei ollut aivan suora, joten vetisen kehikon läpi. En jaksanut korjata koska nolliahan me vaan halutaan. Lopussatestasin miten vedätys puomin puolesta välistä onnistuu, mutta ei onnistunut, vaan koira iloisena tuli hyppimään mun viereen. hienoa menoa koiralta kuitenkin. Niilon kanssa on kyllä kiva kisata!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti