13. toukokuuta 2012

Masennusta

Jaffa on ollut hirveässä kiimassa pari viikkoa sitten. Se valvoi 3 yötä piipaten, ja rampaten portaissa. Kukaan ei talossa nukkunut kunnolla ja se jos mikä pisti pinnat kireälle. Jafu kun ei ole koskaan ollut tuollainen. Ilmeisesti oli jollain naapurin nartulla niin vahvat juoksut.
  Yks päivä sain nauraa maha kippuralla. Poika kun oli ulkona narun nokassa purkamassa sydäntään. Yhtäkkiä se alkoi ulvomaan oikein surkeana. Ikinä en ole sen kuullut ulvovan!
  Tämän vuoksi ei olla edes reeneissä oltu. Nyt kun sitten päästiin eilen activen reeneihin, ei siitä oikein mitään tullut. Innostusta oli joo, mutta heti palkan jälkeen piti samantien lähteä merkkaamaan viereiseen pusikkoon, tai etsiä joku koira jota piipata. No, olihan ne ekat ulkoreenit sitten viime syksyn, mutta oli vähän pinna kireällä kun ei ole oikeen Jaffan tapaista. Tehtiin kuitenkin ihan kivaa rataa sen mitä koira malttoi keskittyä. kovin vaan väsyi taas lopussa, johtuneeko siitä että uinnit on parilta viikolta jäänyt, vai täsät tauosta?

Toinen ongelma on Niilo. Se oli tuossa viikko sitten niin angsti tuulella ettei ikinä olis Niilosta uskonu. Lenkeille se ei halunnut lähtä. Aika kun yritti innostaa sitä myös nameilla ja palloilla. Yleensä se alkaa hyppimään ovea vasten ja haukkuu, mutta nyt se vaan painui syvemmälle sohvan kulmaan tai valui muuten pois paikalta. ja auta armias jos menit nostamaan syliin! Murina vaan kuulu. Jaffalekin se oli tosi vihanen kooajan, eikä lelut kelvannu, makas vaan.
  Jafflle tämä oli kreivin aikaa. Se sai joka ilta kerranki oman leikkituokion palloilla ja vetonaruilla. Ai että se nautti kun ei ollut ketään dominoimassa. Tuli aivan eri koira esiin Jaffastakin.
  Vastausta Niilon masennukseen en saanut, mutta eräänä päivänä sen vaan piristyi, ja lähdin koittamaan onnea OKK:n kisoihin.

Viime viikonloppuna (5.5.) siis korkattiin virallisesti kakkosluokka. Tuomareina Elp ja Anne Savioja.
Eka rata oli hidas, mutta tuomarin mukaan kuulemma pisin mitä on koskaan tehnyt, 186m.
Virheitä tehtiin ainakin keinun kiellosta, toista vitosta en muista. 70 sekuntia meni, ja ihanne oli minuutti. No, kolmas sijoitus sillä irtosi, mutta tokalle radalle piti ryhdistäytyä.
  Tokalla radalla otin lentävän lähdön, koska se oli aika pitkälti vaan suoraa. Se toimi ihan kivasti, kun N tykkää irrota. Keinukin mentiin jo ihan normaalisti, ja hankala keppikulmakin onnistui. Vaan sitten päästin koiran valumaan, ja kulma renkaalle oli vähän hassu, joten koira meni renkaan välistä. Muuten oli puhdas rata, ja aikakin alittui.

Roviksen kisat jäi välistä ja Tornioon ei mahda kyytiä löytyä, joten ei taida Niilo SM-mittelöihin lähteä.
Kovastiolen sen kanssa reenannut. Palkkailen nopeista suorituksista ja teen vain lyhyttä pätkää. Saisi vaan saman vireen sinne kisakentällekin niin tuo ois aika mahti liitäjä.


Niilo 2v 9kk

WappuNiilo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti