6. elokuuta 2011

Liitopainotteista elämää

Jaa mistä sitä taas aloittaisi? No vaikkapa otsikosta. Eli me muutettiin taas. 2km etelään Länsi-Patelaan. Aika kiva kun merenranta näkyy ikkunasta ja Jaffa on kokoajan märkä kun en malta olla uittamatta sitä. Tai no se juoksee aina sinne veteen. Ihan kivasti on pojat jo sisäistänyt ajatuksen siitä että tämä on koti. Pihaa ei kylläkään ole minkään vertaa, ja sitä nuo ei oikein taho ymmärtää.

Reenata en ole kerennyt. Tiistaina oli OKK:lla epikset. Niilon kanssa mentiin molemmat radat.
Mölleihin mentiin niin kiireellä että en ehtinyt tutustua rataan, mutta katsoin äkkiä parin koiran suorituksen ja sitten mentiin. Poika oli aivan intopiukeena, ja alitti ihanneajan reilulla kuudellatoista sekunnilla. Ratavirheetön suoritus ja minien VOITTO! Palkinto valitettavasti kuoli jo kotimatkalla.

Kilparata oli yhtä katastrofia. Se vaan ei halunnut suorittaa muita esteitä kuin kontakteja.
Alun hyppyhässäkän se jätti vajaaksi kun A houkutti. Karkuin sitä takaisin - pysähtyi - katsoi minua - meni ja koski yhdellä tassulla estettä - tuli takaisin. No, ainakin kontaktit on hallussa. Kepit sen sijaan oli vähän riskillä vedetty, kun ne ei aivan kunnossa voielä ole. Toisella yrittämällä sitten niistä selvittiin. Keinukin taisi jäädä kokonaan välistä kun puomi houkutteli jossain kaukana. Lopetin sitten siihen. Hyppykulmista olen tyytyväinen, ja erityisen vaikeasta takaaleikkauksesta, jes!

Torstaina sain yövieraan, ja perjantaina amulla käytiin vielä ottamassa jotain pientä hallilla, illan kisoja varten, koska Jaffa on nähny esteet muistaakseni viimeksi juhannuksena kisoissa. Poika veti ihan sika makeesti!
Niilo reenali keppejä. Ne edistyy hyvin, mutta jättää liian usein satunnaisia keppejä ottamatta.
Saatiin muutama onnistunut suoritus.
Ja kiitos Jonnalle näistä harvinaisuuksista, eli liitokuvista!Sitten illalla olikin kisat Jafun kaa. Rata oli hyvin outo, ja uskokaa tai älkää niin en saanut sitä millään päähäni mitenkään loogisesti, vaan kokoajan tuntui että unohdan tehdä jotain, tai teen jotain mitä ei pitäisi tehdä. No, varsinkin loppurata oli juuri sellainen, kun selvittiin ongelmitta sinne asti.Ei ollut keinua ei, mutta kontaktit oli super hitaat. Keppikulmaakin hermoilin, mutta hyvinhän se haki (kröhöm vauhti) en ymmärrä miksi en kiihdytellyt sitä kepeillä.
Oli vähän pakkopullaa koko rata. Nolla, mutta silti jotain reilu 5 sekuntia yliaikaa. sij.4/12Oltiin kisapaikalla loppuun asti, ja lauantaina aamulla taas haukkikselle nuorten SM-kisoja katselemaan. Paljon tuttuja tuli taas nähtyä, ja ne pikkulapset radalla oli kyllä huippua katseltavaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti