26. heinäkuuta 2011

Tornio KV

Lauantaina saimme yövieraita, Hannen ja Wallu parsonin. Niilo ei oikein sietänyt tätä tontille tunkeilijaa, joten pidettiin koirat eristyksissä. Jaffaa pystyi pitämään jonkin verran yhtäaikaa samassa tilassa, mutta Wallu oli niin kiinnostunut vanhuksesta että kosketuksest aolisi tullut hammasta. Kerran ovien sulkeminen vähän jäi, ja yhtäkkiä koirat olivatkin toisissaan kiinni. Niilolata lähti jonkin verran pohjavillaa irti tuppoina, joten siinä on nyt kalju läntti niskassa. Onneksi eivät pahemmin kerenneet pahemmin yhteen ottaa. PS. häntäote toimii aina ;)

Sitten sihen itse näyttelyyn, jonne lähdimme ajamaan sunnuntai aamuna. Kehä alkoi mukavasti vasta puoleltapäivin. Autossa oli vähän ahdasta, mutta hyvin sovittiin! Tornion kohdalla alkoi sitten kauhea kaatosade, joten vauhtia piti hidastaa huonon näkyvyyden vuoksi. Onneksi näyttelypaikalla ei enää satanut, mutta heti kun lähdettiin nlypaikalta alkoi vielä pahempi sade kuin tullessa. HUH!

Torniossa parkkisysteemit oli perseestä, ja jouduttiin kävelemään kamojen kanssa jonkin matkaa ennen kehänlaidalle pääsyä. Kiitos Jennalle telttaaikan varaamisesta!

15 parsonia joista 7 uroksia. 4 valiota.
Tuomari Karin Bergbom, joka tutki koirat hyvin tarkkaan pöydällä, ja tunnusteli jokaisen nikamana. Mittakeppikin heilui, mutta mittaustulosta en hoksannut kysyä.
Kehään mentiin vähän sillä asenteella että EH:sta tai ERI ilman SA:ta ois tosi huippu, koska Jaffan kaksoisolento on ko. tuomarilla käynyt, mutta ei ole kovin tykännyt. Lisäksi karva oli aivan järkyttävä kun se on kastuntu monen kertaan ja niskassa on ylipaksu turkki. Tämän päivän tuloksesta olen siis enemmän kuin tyytyväinen!

Arvostelu: Hieman kookas. Erinomaiset mittasuhteet. Kauniit ääriviivat, erinomainen pää, kainiit silmät, hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä lyhyt lanne, hyvä takaosa. Erittäin hyvä karvanlaatu. Liikkuu kauniisti ja tehokkaasti hyvällä ryhdillä.
Tulos: VAL-ERI VAK3 PU3

Cacib meni nokan eestä mutta ei haitta ayhtään, koska olen vieläkin haltioissani tuosta arvostelusta! Jaffakin esiintyi todella hyvin nurmialustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti