20. lokakuuta 2010

TreeniraporttiaHuomasimpa juuri, että en ole viikottaisista ohjatuista reeneistä vähään aikaan postaillut. Ensiviikolla me ei päästäkään treenailemaan, koska mamma on reissussa ja pojat pääsee Muhokselle yökylään.

Niilo on jostain saanut hyvän motivaation agilityyn. Johtuu ehkä siitä että tuon reeneihin vaan parhaat välineet, ja ei tehdä kovinkaan kauaa mitään.
Toissaviikolla raahasin iki-ihanan jalkapallon, mutta sitä ei kauheasti kädessä kuljetella. Sain sillä kuiteski pussin melko nopeaksi suorittaa.
Edellisviikolla oli vinkulelu sukassa ekaa kertaa käytössä, ja sehän lopetti vinkumisen ekan puraisun jälkeen (moro jaffan reenit). Vauhtia kuitenki piisas, ja ehtiin ottaa sillä vingull akuitenki melko hyvät välistä vedot.
Eilen mentiin jo peräti kuuden esteen rataa! Ei mitään kovin vaikeaa, mutta menin sen loppuun asti koska into ja vauhti säilyi niin hyvin.
Edelleen huomaan pienen viiveen aidalle tultaessa. Ei oikein osaa tuota askellusjuttua.
Rata on tuo oikeanpuolimmainen...Jaffan kanssa käydään kyllä ohjatuissa, mutta en oikein tykkää niistä treeneistä, kun aina on niitä inhottavia tiukkoja käännöksiä. Tälläviikolla oli siis tuo vasemman puolimmainen rata, mutta ei siitä sen enempää.
Ostin sille nyt kunnollisen vingun (zqueezemeeze?), jossa on samalla sitä karvasta tapettavaa. Se kyllä toimii hyvin! Varsinkin tuossa alemmassa harjoituksessa, jossa reenattiin poispäinkäännöksiä. Kerrankin joku vähän hankalampi onnistu :D

Niilo oli myös ihan super viime tokoreeneissä! Kröhöm...viimeksi möllikokeessa ollaan tokoiltu.
Varsin tyytyväinen olin paikkamakuuseen. 5min ja kävin kiertelemässä ympäri hallia. Myös muut koirakot hääräsivät jotain vieressä. Ongelmana on kuitenkin hieman vino makuuasento. Johtuu ilmeisesti siitä että koiran on vaikea nähdä mut.

Se teki täysillä kokoajan, ja oli innoissaan. Jäävistä seiso oli kyllä pienoinen pettymys, kun jouduttiin ottamaan ihan alkeisreeniä sen kanssa. Tarjosi kokoajan maahan, kun hinkattiin sitä möllikokeeseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti