11. lokakuuta 2010

PRT erikoisnäyttely

Päätettiimpä lähtiä Jaffan kanssa vähän seikkailemaan.
Lauantai-iltana hypättiin yöjunaan, määränpäänä Helsinki.
Sattuipa kivasti, että lemmikkivaunuun tuli meidän seuraksi kissa, ja juoksuinen narttu. Suurinosa yöstä meni siis Jaffan hillitsemisessä.

Sunnuntai aamuna odoteltiin Helsingin bussiasemalla tunteroinen Lohjan bussia. Sain sitten hieman itsekin torkahtaa. Ja tässävaiheessa kiitoskia meidän ihanalle kyydille joka viitsi nähdä vaivaa bussien kanssa!!

Showlinkin iso "lämmin" halli oli näyttelypaikkana, ja olihan siellä koiria. 235 parsonia :o
Uroksia (jos pentuja ei lasketa) oli 77, ja ne tuomaroi Kim Deny-Gardner Iso-Britanniasta.
Rouva oli hieman anakarana nauhojen suhteen, ja hieman pelotti että minkäs värin se Jaffa saa, kun kolmenkymmenen koiran kohdalla yhtään eriä ei oltu jaettu.
No, kehä oli tunnin tällä tädillä myöhässä kun arvosteli koiria niin pitkään. Mutta vihdoin tuli valiouroksien vuoro, joita oli 10.

Arvostelu: Lovely type and shape. Slightly tall. Classic head. Good big teeth, correct eye. Just enought neck. Good bone, good rib but would prefer slightly shorter line. Well muscled near. Pelt ok but lacking in coat. Spannable. Moved and shows nearly well.

Ihana tyyppi ja muoto. Hieman korkea. Klasiinen pää. Hyvät isot hampaat, oikeanlaiset silmät.
kaula lähes riittävä. Hyvä luusto ja kyljet, mutta toivoisin hieman lyhyempää (selkä/ala?) linjaa. Hyvät takalihakset. Nahka ok, mutta turkki liian harva (puutteellinen). Spannattavissa. Liikkiu ja esiintyi hyvin.

Todella tyytyväinen olen arvosteluun (lukuunottamatta kommentteja linjoista), ja tuomarin tyyliina rvostella. Nosti kaikki koirat alas pöydältä että voi varmasti spannata. Jaffalta jopa tarkasti kaikki tassut :D

Tulos: VAL-EH
Eipä sillä mikään hyvä trimmi ollut, kun en osaa tuota partaläjää kuosiin laittaa. 2 meidän luokassa sai erin, ja olivat sen ansainneetkin :)

Ja löysimpäs ainoan kuvan jossa me esiinnymmä :D

Tallitontuilla meni hienosti, ja onnea ROP Tirrille!!

Takasinpäin junamatka kestikin sen reilu 10 tuntia. Ei enää ikinä öitä junan penkeillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti