16. lokakuuta 2010

Niina-Liina Linnan koulutuksessa

Lauantai
Kassi järjesti kouluttajille koulutusta, ja kouluttajanahan toimi itse Niinu.

Tosi mielenkiintonen rata O.o


Ekalla kerralla vedettiin puomille asti olevaa väliä. Joo, menihän se, mutta vähän jäi hampaankoloon tuo. Kuitenkin varmaan meni parhaiten muihin pätkiin verrattuna :D

Seuraavaksi oli vuorossa esteet 8-12. Oilis ollu täysi mahottomuus alkaa koittaan puomi-kepit väliä...NEVER! Leijeröinnit onnistu tosi hyvin. Koir aei ede halunnut hypätä niitä ohitettavia aitoja. Lopussa tuli aina vähän ohjaushankaluuksi koiran vauhdin takia, mutta menihän se loppujen lopuksi aoikeaan putkeenkin :D

Toisella"puoliajalla" koira oli jo aika puhki. Tehtiin kaikki kuitenki hyvällä vireellä, mutta Jaffa oli hidas. Esteet 9-15 siis.
kepeille asti onnistu ihan ok hyvin, ja lopulta sain sen vietyä super hienosti haastavaan väliin.
Seuraavana oli ongelmia putkilla (16-23), mutta Niinu osas hyvin kertoo miten saan sen varmemmaksi niissä. Muurin palikatkin tippuvat vähänväliä, ja koira jäi A:n harjalle kun olisin halunnun irrota kauemmas. Silti Niinu jakso kehua meitä, vaikka koko rata oli yhtä räpäköintiä ja perseilyä motivoinnin kanssa.
Huomenna uudestaan!

Sunnuntai
Niinhän siinä sitten kävi että namit ja lelut jäi kotia. Onneksi sain jämämakkaroita lainaan!
Jaffan meno oli aluksi ihan hyvä, mutta sitten kun jouduin palkkaamaan sitä kokoajan makkaralla, vire katosi johonkin, ja se näkyi vauhdissa sekä irtoamattomuudessa.
Tulipahan taas aikamoinen tekniikkapläjäys Niinulta! kovin pitkästi ei rataa ehditty ottamaan, mutta se puoletkin oli jo tosi tehokas reeni.Eka 10min: menin jo valmiiks lähelle kolmosta, ja siitä sitten välistä veto ja kepeille. Irtosin vähän että sain mentyä muurille, ja valssasin 6-7. Siinä tuli muutama pilkunviilasujuttu.

Toisella treenikerralla koira oli jo paremmassa vireessä. Reenattiin paljon 10-13 väliä, kun koira ei ollut oikein irtoamistuulella, enkä itse osannut ohjata.
13-15 oli hauska, tupla persjättö. meni itseasiassa odotettu aparemmin, mutta kepeille ei koskaan saatu sitä oikeata väliä.
Pitää jokupäivä koittaa muutakin osaa radasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti