28. elokuuta 2010

4 starttia

Tätä saatte nyt viikon lukea...

Viikonloppuna oli kassin kisat virpiniemessä. Pohjana oli ihana tekonurmi!
Launatina A-rata oli agilityrata ja samaalla seuramestaruusrata.
Ajattelin että mehän ei siitä hylkyä oteta, vaan vaikka sata virhettä tulis nii olisin tyytyväinen, koska se todellakin oli kinkkisiä kohtiä täynnä. Tilannetta ei helpottanut Jaffan räjähtävä vauhti, mutta hyvä vaan että se on taas palauttanut entisen vauhtisa.
Luulin että saatiin tulokseksi 15rv, mutta videolta sitten katsottiin että olin jättänyt 4-esteen kokonaan välistä, ja ohjannut jo 3-esteen takaakiertona :D tuloksena siis HYL.
Olin kuitenkin tyytyväinen joihinkin kohtiin, kuten puhtaisiin keppeihin, ja heti keppien jälkeen takaaleikkaukseen joka ei normaalisti meillä toimi. btw Jaffa tiputti ensimmäisen rimansa!
Video...

Illalla oli sitten B-rata, joka oli hyppyrata.

Tämä oli jo paljon helpompi.
Jaffalla riitti virtaa, ja oli melkosen räjähtävä, ja teki käännöksistä tosi suuria, joissa meni kallisarvoista aikaa. Nollana mentiin kuitenkin maaliin ilman sen suurempia sähläyksiä.
Sijoituttiin kolmansiksi (-6,06), ja koska kisaajia oli vain 5 niin ensimmäinen sai sen luvan. No, nolla kuitenkin :)
Video...


Kuvat Pirkko Riekki

Sunnuntaina kisattiin jälleen kahdella agiradalla.
Ensin oli C-rata, joka oli yksi katastrofi.

Lämmittelyssä tuo koira vaan haukku, haukku, haukku ja riehto. Siis ihan sekasi! Kuumu joka ikisestä koirasta jonka näki, mut onneks sain kontroloitua jotenki sen virettä.

Eka virhe taas kerran kolmannella esteellä, josta juoksi ohi. Alla otti juoksarit. Keinulla otti sitten kaksi muuta kieltoa josta seurasi hylkäys. Ei se vaan halunnut mennä sitä, ja komensi siinä kriittisellä kohdalla mua. Lopulta jouduin auttmaan sen namilla...huoh! Loput olikin sitten todella mahtavaa rataa lukuunottamatta puomin kontakteja ja yhden aidan ohittamista. Kepit menikinn sitten ilman valssia 18 esteen jälkeen, ja vau!
En kyllä tiedä miksi edes menin radan loppuun asti. Ehkä tuo vaan ei ois kestäny sitä jos oisin torunu tai lopettanu kesken. Varsinki nyt kun motivaatio on palannut.
Video...
Heti perään olikin jo D-kisa. Harmi kun ei videolle tullut :(

Tää oli jo astetta helpomia, mutta koira se jakso haukkua koko radan ajan (oli siis tosi kuumana).
Meidän päälle oli varmaan langetettu joku kirous, ku joka agiradalla tuli jonkin sortin virhe kolmannella estellä D': Tästä herra päätti ottaa kiellon käymällä vaan pukessa, ja sama virhe myöskin 11 putkella. Kenunki se meni iman mitään kiukutteluja! Ja erityisen ylpeä olin 12-13-14 kohdasta, jossa koira toimi hyvin ja irtosi putkeenkin. Harmillinen vitonen tuli vielä aalla kontaktin yli hyppäämisestä -.-
Tulos 15rv 1,11av sij.4

Yksi nolla lisää kisakirjaan, ja kontaktireenit odottaa meitä. Nyt sitten vaan viikko jännitetään Nuosten SM kisoja.

1 kommentti: