16. elokuuta 2010

Se sama vanha

Lauantaina oli OKK:n kisat. Me ei osallistuttu ku piirimestaruus joukkueeseen.

Rata oli aika vaikea, ainakin Jaffan menoa ajatellen. Olisin halunnut tehdä siihen kaikkia hauskoja kikkoja, mutta tällähetkellä tuo ei siedä semmosia.Minä tyhmä en mennyt lähdössä valmiiksi niin että koira olisi nähnyt putken, vaan menin suoraan tien tukkeeksi jolloin putkelle tuli turhan suuri kaari. Aalla en muistanut ottaa on/offeja.
Irtoili hyvin, eikä mennyt ansaputkeen, vaan sain sen ohjattua nätissä kulmasa 10-esteelle.
Tiesin että 12-13 ois vaikea, mutta en tajunnut ottaa puomia kaukona, jolloin olisin saanut etumatkaa. Kepeiltä sitten vitonen kun valssi jäi liian pieneksi, jakoira aloitti väärältä puolelta.
Tein persjätön 15 jälkeen, joka ei aivan nappiin mennyt, kun vauhtia oli putken jälkeen jo liikaa.
Tuota lopun ohjaust apitäsi treenata, koska vaikka koira meni hyvinn niin jäi outo maku suuhun siitä.
Tulos 5rv 2,22 aliaikaa. Partanaamojen (joukkueen) tulos15 sij.4/6

Tänään maanantaina käväistiin Niilon kanssa kassin agilityn alkeiskurssin hallittavuustesteissä.
Siellä testattiin lähinnä suhtautumista treeniympäristöön, käyttäytymistä muihin koiriin ja ihmisiin, sekä yhteistyötä ohjaajan kanssa. Niilo läpäisi testin! Kehuivat vaan hyvää perusasentoa ;D

Siinä testin jälkeen päästiin kentälle revittämään. Otin ensin namipalkalla keppejä. Hyvin muisti jutun juonen. Sitten vaadin jo vauhtia, ja lopuksi otettiin superpujottelut lelulla. WAU!
En malttanut olla koittamatta takaaleikkausta, ja hyvinhän toi onnistu. Se irtoo jo melko hyvin kepeille, ja hakee itse, mutta joskus hakee vahingossa toiseen väliin.

Sitten parit irtoamisharjoitukset (kiitos lelun), ja putken ja puomikäskyn erottamista toisistaan. Tämä koira on puomihullu, toisi kun isänsä.
Aalla otin vaan alastuloja. Vielä vähän hiipii alas, mutta 2on/2off asentoon jäämisessä ei ole pahemmin vaikeuksia. Hyvä Niilo!

Vähän kyllä mietin että onkohan tämä alkeiskurssi meille liian helppo, mutta katsellan nyt. Jatkokurssi ois ollu varmaan vaikeampi, koska eihän tuo vielä edes hyppää :D

1 kommentti:

  1. Hei,pakko kysyä piirrätkö radat itse?jos piirrät millä ohjelmalla?mä olen ton oman radan piirto ohjelman kans pähkäälly,enkä saa tallennettuu sitä oikeeseen muotoon et nettiin saisin:S

    p.s.Tosi hieno ulkoasu&otsikko kuva,ootko ite muokannu??=)
    -Milla

    VastaaPoista