11. elokuuta 2010

The end

Loma siis. Ihan kauheeta!! Mutta onnkes nyt alkaa syksy ja paremmat treeni-ilmat.

Eilen Tiistaina Jaffa kävi Akuutissa Kaisa Takatalon lihashuollossa. Poikaa oli vahään vaikea saada rentoutumaan, mutta kyllä se sitten asettui kun huomas ettei pääse mihinkään, ja alkoihan ne silmät luppasemaan kun Kaisa sitä hiero. Muutama kaasukin pääsi siinä rentoutuksessa :D
Jumissahan tuo oli, mutta ei kuulemma pahasti. takapäätä ei vissiin saanu kunnolla auki kun koira oli niin jäykkänä. Toivottavasti tuo nyt oli rahan arvoista, koska se vauhti pitäs pikkuhiljaa saada takasi syksyn kisoja varten.

Tänään Keskiviikkona otin molemmat hurtat mukaan hallille. Jaffa otti tämmöistä radan pätkää:
Eilisen hieronnan jäljiltä vauhtia oli ihan mukavasti, ja käännökset oli teräviä.
Vaikka ite olin ohjauksissa joskus jälessä, nii hyvin tuo hallitti ittensä ja ootti niitä käskyjä, eikä vaan pinkonu sinne minne nenä näyttää.

Niilon kanssa otettiin tuosta radasta kohta 4-5-2. Ja tosi hyvin meni! Kauko-ohjaus putkeenki onnistu, ja takaakierto. On se vaan nopee poika :)

Sitte keppejä. Yritin opettaa sille nyt sitä siksak liikettä. Hyvin tajusi, vaikka kujana vielä olikin jokusen sentin. Vauhdin kansaa kun otettiin niin joillain kerroilla jätti keppejä välistä. Pitää vaan ottaa itteä niskasta ja alottaa aina alusta ku tulee virhe. Hyvin siis kepit edistyy.

Ja jotta blogi postaus ei jäisi tylsäksi, niin tässä vielä kuvia viimeviikoiselta lenkiltä Noomi-irskin kanssa. Kuvat by Jenna.

Ainiin, Niilo opettelee nyt myös jääviä. uutena istuminen, joka ei kylläkään mene vielä sivulla seuratessa, koska ei kuuntele silloin oikeaa käskyä.
Liikkeestä maahan on opeteltu täysin uudestaan, koska sivulla se ei enää mene maahan liikkeessä, vaan jää seisomaan. Opeteltiin sitä tänään kosketuskepillä, ja hyvinhän se meni. Jopa sivull amuutaman kerran onnistui. Palkaan vain nopeista.

1 kommentti:

  1. okei:)mullakin on joku ton tyyppinen,miten sä saat oikeen tallennettua ne siihen tiedosto muotoon et saat nettiin??=) ja Kyllä täältäkin löytyy todella hienoja kuvia:)
    -Milla

    VastaaPoista