11. heinäkuuta 2010

Viikon kisailut

Maanantaina oli vikat osty tokot. Siis AVO-kurssi päätty.
Jokainen pääsi tekemään koemaisesti kaikki liikkeet. Arvosanoja ei annettu.
Luoksepäästävyys: Edelleenkin ottaa se pienen askelen taaksepäin kun ohjaaja tuli lähelle. Kontakti pysyy mutta se aina väistää.
Seuraaminen kytkettynä: Tää oli ihan super! Tosin just ennen käänöstä oikeaan se edisti niin etten pystyny käntymään.
Liikkeestä maahan: Ei muistanu enää koko liikettä. Käskystä vaan jatko seuraamista ihan onnessaan, ja oli pakko laitta se kädellä maahan -.-'
Hyppy: Jostain syystä kiersi esteen, vaikka se oli patalimmillaan. Otettiin tätä irtoavana kun koe päättyi.

Juu pari liikettä jäi mutta olin tyytyväinen Niilon motivaatioon, koska palkkasin sen liikkeiden välissä lelulla. Syksyllä sitten jatketaan kassilla.

Keskiviikkona oltiin OKK:n agilitykisoissa haukkukeitaalla. Yks rata oli vaan mahdollista ottaa, mutta lähinnä menin sinne JunioriCupin osakilpailun takia.
Jännitti normaalia enemmän kun eka rata meillä kakkosissa!

Ilta kisa ja Jaffalla alko näkyä jo väsymisen merkkejä, kun väsytin sen aikalailla.
Hioin keppejä vielä kisapaikalla, ja toivottomalt anäytti. Vauhti oli kiva mutta haki aina tokaan väliin. Osasin siis varautua ohjaamaan sen kunnolla kepeille.

Rata ei ollut ihan niin haastava ku luulin. Toki sielä oli muutama terävä kulma joita harvemmin reenataan, mutta muuten suhteellisen suoralinjanen. Otin aika paljon itelle juostavaa, koska tiesin että Jaffalla ei kauheesti tulis vauhtia olemaan.

Startattiin kolmantena kuudesta.
Jo heti toisella esteellä tuli kielto kun herra päätti lähtä takaakiertoon. Olis taas pitäny ohjata selvemmin ja mennä lähemmäs aata. Sain sen korjattua, ja loppurata sujukin ihan ongelmitta (jopa kepit!). Vauhti vaan oli semmosta lönts lönts meininkiä. Laukkasi koko radan. Siinä ehti itse sitten tekemän jos minkänäkösträ väkkärää.
Tuloslappuun oli kirjotettu että 5 ja K en kyllä tiedä mistä tuo vitonen sitten tuli. Tuloksena 10rv (-1,30) ja sij. 4 CunioriCupissa sij.1 saas nähdä lähetäänkö me finaaleihin :D

Torstaina kävin törsäämässä lahjakortteja mustissa ja mirrissä. Mukaan lähti vainyksi vaivainen noutokapula (150g) kun en osaa päättä ihin nuo lahjakorti sijoitan :D Sekä elisistä kisoista sain Royal Canin lahjakortin jolla sitten otettiin 4kg säkki jotain hammasvikaisten ruokaa. Jaffalla kun tuppaa tuota hammaskiveä kertymään.

Niilon kanssa ollana tälläviikolla kepitelty kotipihalla ahkeraan. Kuja on 30cm kapea, ja sitä ollaan nyt vain otettu vaikka mistä kulmasta. Pyrin siihen että suorittais 100% itsenäisesti, ja hyvältä alkaa näyttämään.

Lauantaina olin koko päivän Oulun intti näyttelyssä raviradalla. Sihteeröin pari koiraa ja loppupäivästä kastoin ryhmäkehät. Maitomiehen Morgan hienosti RYP4!! Onnea Marikalle :)

Sunnuntaina taas raviradalla, mutta tälläkertaa ehdin katsoa parsonkehän osittain, kun keksen kaiken pitikin rientää JH-kehään.
Kisasin Walesinterrieri Nillalla (High Woltages Vanilla Sky). Tuomari oli ruotsalainen.
Menestystä ei tälläkertaa tullut mutta tyytyväinen olen näin viimeiseen junnukehääni, ja koko "uraan" ylipäänsä. Kiitos Heinille ja Eijalle vaivannäöstä :)
Kuvia viikonlopulta löytyy TÄÄLTÄ


Kuva: Reetta Ollila

1 kommentti:

  1. Tosi mukava tää blogi ja ulkoasu :)
    Saanko muuten kysyy miten sä teet noi agility radat ? :d

    VastaaPoista