31. heinäkuuta 2010

Agiraporttia

Vihdoin jaksan rustata tänne näitä edistymisiä ja takapakkeja, mitä tässä on nyt parin kuukauden aikana sattunut.
Ensinnäkin, Niilo on päässyt keinukammostaan pois! Olen suunnattoman helpottunut että sain sen luottamaan minuun, ja itse keinuun. Kauan me tämän asian kanssa painittiin, mutta kiitos You Tuben, löysin tämän mahtavan tekniikan, jolla me lähdettiin työstämään keinua alusta alkaen.

Tässä ollaan edetty jo jonkin verran, mutta siis lähdin siitä että lauta oli vain yhden puupalikan varassa, jolloin heilahdusta ei jurrikaan ollut. Sitten vain nostin keskiosaa ylemmäs, ja lopulta treenasimme hallilla normaalin korkuista kenua, johon Niilo luotti 100% varmasti.
Nyt kun suorittaminen on turvallista, me aletaan hiomaan tekniikkaa.

Sitten keppejä. Niilo ei vielä osaa kunnolla hakea kepeille avo-kulmasta, mutta kohtisuoraan kepeille meneminen vasemmalta puolelta käy jo leikiten. hallilla ollana otettu keppejä muutaman kerran, mutta kotona ollana varsinkin niitä erilaisia kulmia treenatuu.
aluksi laitoin kepit 30cm leveään kujaan, ja nyt ollaan päästy kymppiin. Vielä haetaan sitä siksak liikettä, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa ala hahmottumaan. Oikein tyytyväinen olen Niilon tapaan suorittaa kepit, koska vauhdikas ja irtoaa hyvin.
Tässä keppejä vaiheittain parin kuukauden ajalta:


Kontakteja Niilo tarjoaa koko ajan, joten niitä ei tarvitse olla muistuttelemassa tai varmistelemassa. Vielä kuitenkin haetaan sitä vauhtia puomilla, varsinkin alastulolla.
Kiitos Jennalle kuvista.

Irtoaminen ei ole Niiloon vahvimpia puolia, mutta kauko-ohjaus ei ole sille vaikeaa hahmottaa.

Siivekkeet se hallitsee hyvin erilaisilla ohjauskuvioilla, ja pkkuhiljaa pitäisi päästä siihen hyppimis vaiheeseenkin, katsellaan nyt.

Asia jossa olen huomannut merkittävän muutoksen, on häiriötreeni! Niilo ei ole lähes moksiskaan muiden treenailuista, vaan keskittyy hyvin tekemiseensä.

Jaffa on melko hankala tapaus tällähetkellä. Motiavaatiota on riittävästi, mutta vauhtia ei.
Esteistä A ja kepit pitäsi saada varmoiksi, ja luulen että lihakset on jumissa.
Olenkin yrittänyt saada sitä hierojalle, ja toivottavasti nyt jonnekin pääsis.
Startteja kun on tänävuonna vielä 8, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti