14. maaliskuuta 2010

Lomatreeniä

Hiihtoloma on lopulillaan, ja pojat on onnesta soikeana kaikesta actionista.
Niilokin täytti 7kk ja painoa edelleen se 6,7kg. Nypsin yks päivä sen täplästä ylimääräsiä karvoja, nii hämmästukseki karkean karvan alta paljastu todella pehmeä ja tiheä pohjavilla. En oo ennen niin pitkää ja tuuheeta pohjavillaa nähnykään. Ihmelapsi Nibuzgi sen venäläinen lempinimi.Huulet ja silmät on hyvin bikmentoituneet. karvankin alta 1 pieni täplä pilkottaa.
Jäisi nyt väisin siihen yhteen...

Puomin kontakteja on alettu Niilon kanssa työstämään oikein urakalla. 2on/off on tekniikka, ja hyvin on tajunnut kosketusalustan avulla. Vielä hieman ennokoi puomilta poistumisessa, mutta muuten on idea ja käskyt hallussa.

Toiseksiviimeinen OSTY-toko meni tännän aivan nappiin!
Seuraamista ja käännökiä liikkurilla otettiin enimmäkseen. Hyvin ottaa kontaktia, mutta tän päivän ongelma oli peni edistäminen, joka saatiin lopujenlopuksi haltuun. Lisäksi pohdittiin kuinka saisin kerrottua Niilolle että milloin käännytään vasemmallee, kun sillä on niin luja vauhti.
Luoksari suoraan perusasentoon meni vähän pyllylleen, mutta sitä reenataan.
Tunnarikapulanouto meni taas tosi hyvin. Teetin erilaisia käskyjä, ja ote kapulaan oli oikea.
Jäävissä liikkeissä on tapahtunut huomattavaa edistystä! Seisominen onnistu jo tosi hyvin seuratessa, mutta edelleen joutuu kääntymään vastaan. Maahanmeno on jo täysin käskyn alla, tosin joskus hieman hidas. Mutta eniten edistys näkyy tuossa liikkestä maahan menossa.
Lopuksi ohitusharjoitus, jossa kontakti pysyi kokoajan. Samoin silloin kun muut kiersi.

Niilo sai taas naurut päälleen kun löysi keskustasta vauvan tutin :D kulki sitten koko matkan hallile se suussa, ja kotona Jaffan kanssa tuhosi sen täysin. Tutti-osa on Niilon mahassa -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti