15. lokakuuta 2009

vihdoin agia

Siitä on nyt 2 viikkoa kun viimeksi ollaan treenailtu Jaffan kanssa! Ei edes kotipihalla ollaa mitään otettu. Tuo Niilo vie tällä hetkellä kaiken energian, että hyvä jos edes muistaa viedä Jaffan lenkille.
Tänään sitten oli ne ohjatut teenit Serti-areenalla. Kylmä oli ja pakokaasun valtaamassa hallissa piti yrittää hengittääkin :o
ns. kirjainharjoituksessa ei sinäns mitään ongelmia ollut, mutta tuo Jaffan lemppari eli A vetää sitä aina puoleensa.
Eli siis kun piti menä E niin jaffa meni puomille -.- Ja ne puomin alastulot G, ei hyvä ei hyvä....vaikka kuinka me näitä reenataan niin ei! heti jos on vähänkään jyrkkä aa, niin se tekee juoksuna vaikka hidastaakin.
ns. numeroharjoituksessa vaikeutena oli taas tuo aan houkutus heti lähdössä kun piti mennä putkeen 2. muutaman toiston ja eri ohjaustekniikoiden jälkeen se onnistui, ja loppurata meni moitteetta :)
Tuo muutaman viikon tauko taisi tehdä Jaffan vauhtiinkin ihmeitä ;D
Ostin muuten erkkarista sellasen "agi parson" merkin joka nyt kukoistaa treeniliivissä :P
--------------------------
Niilon kanssa renataan naksua. Muutaman päivän ajan ollaan keskitytty vain istumiseen, ja sitä kautta paikalla oloon. Pitkitän naksuaikaa ja astun askeleita taakse. Joskus osaa hyvin keskittyä, mutta joskus jos kinkku ei niinkään kiinnosta niin maassa olevat hajut on mielenkiitosempia. Myös Jaffa tuppautuu häiritsemään joskus.....
Hihnakin on Niilolle aivan uusi juttu. Ei se vielä tajua sen ideaa :D riuhtoo mielipuolisesti että narun sais kaulasta pois, mutta panta on jo konkin verran käytetty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti