23. lokakuuta 2009

Huigea nolla

Eiliset ohjatut reenit serti-areenalla meni aivan nappiin! Rata oli helppo, mutta vauhtia oli ihan sikana! Saatiinpahan reenattua iroomista. Me siis vedettiin tämä rata nollana...pitkästä aikaa :)
Eka kerta siis meni nappiin, mutta toisella kerralla ei aivan niin nappiin, koska vaihdoin ohjaustyyliä niin, etten valssannut neloelta vitoselle, vaan takaaleikkasin 7 putken. Menihän se ihan hyvin, mutta jouduin enemmän saattamaan putkelle. Vauhtiakaan ei ollut yhtään niin paljo ku eka kerralla. Pahin oli 10 jälkeen, jossa pysähty haisteleen -.- niin ja se yritti kipolle joka oli radan lopussa. Kuitenki saatiin rata tehtyä loppuun asti.
Luulen että jaffa oli tokakerrlla jo niin poikki, koska orotellessa otettiin paljon yksittäisiä esteitä.

A, on se meidän suurin brobleema. Jaffa ei ole vielä löytänyt sitä rytmiä alas laskeutuessaan, vaan aina se ryömii, ja rruttaa ja loikkii millon mitenki. Kuitenki eilen tehtiin niin monta toistoa, että sai pysymään ittensä siinä 2on/off asennossa.
Keppejä kokeiltiin myös, ja ehkä 2/10 meni nappiin -.- voi hyvää päivää. mutta vähä mua huvitti ku Jaffa meni välillä omiin maailmoihinsa suorituksen aikana, ja ku se sitte jossain kohassa jätti kepin välistä, niin se ikään ku heräs, ja palas ite suorittamaa sen kepin ::D mutta joillain kerroilla hajut kiinnosti enemmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti