10. elokuuta 2015

Piirin parhaimpia

Pohois-Pohjanmaan piirinmestaruuskisat taputeltuna. Aika huigea päivä takana, ja sempä johdosta koko eilisillan rapsuttelin ja pussailin noita mun pikku ärrierejä (sen minkä Niilo ehti uuden lelun tappamiselta olla rapsuteltavana).

Lauantai-iltana oli vähän niinku lämmittelykisat, kun käytiin Niilon kanssa juoksemassa joukkuekisassa. Jaffaa en joukkueeseen antanut kun ajattelin että säästelen sitä. Tehtiin joukkueen ainoa miinusnolla ja sillä ylsi minien hopealle! Tiimi oli sama kuin SM-kisoissakin :)

Eilen sitten tosiaan ne yksilökisat. Päivä alkoi kovin helteisesti ja sen näki Jaffan ekassa suorituksessa. Hyppyradalta kuitenkin nolla molemmille koirille. Niilolle ois voinu sen yhden sekunnin nipistää pituuden jälkeen kun kartturi oli myöhässä. Jaffalle sijoitus 7, ja Niilolle toinen sija kera HYPPYSERTIN!! Se olikin Nippelin ensimmäinen :)

Agirata oli meidän bravuuri. Jaffa veti hienosti nollan (vähän tökeröillä kontakteilla), ja yhteistuloksissa hienosti pronssille! Tuplanollan tehneitä oli vain kolme.


Niilo veti jäätävää kyytiä. Tehtiin meidän etenemäenkat, 4,59m/s!! Tosin radaltahan puuttui keinu, mutta edes hypärillä ei olla tuollaisiin lukemiin ikinä päästy. Radalta sijoitus 4, mutta yhteistuloksissa hopeaa!! Oltiin radalla voittajaa nopeampia, joten se hypärin kaarros harmittaa perfektionistiä.

Ikinä ei olla ylletty PM-sijoituksiin yksilöissä, ja aivan ihanaa oli käydä molempien kanssa palkintopallilla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti