15. heinäkuuta 2015

Erittäin hyvä

Matonen kävi Oulun kansainvälisessä pyörimässä. Sunnuntaina vein vaan koska lauantaina olis ollu Mäkisen Maija, meille sattui venäläinen miestuomari Yanchev Oleg. Muita mudeja ei nähty koko viikonloppuna.

Asetin koiran pöydälle jo valmiiksi kun edellisessä valittiin roppia. Tuomari tuli paikalle, seisoi koiran vieressä hetken ja laittoi kätensä niskan tietämille. Matosen kurkusta kuului matala murina ja tuomari pelästyi sitä. Sanoin ettei se pure ja että voi koskea. Mato antoi kopeloida itsensä mutta tuomari ei ollut tyytyväisen oloinen vaan sanoi että tämä murina on ongelma. Mato tiesi ettei niin saisi tehdä kun yritti mulle siinä pusua antaa. Niin että ollaan me reenattu...

Liikekiden jälkeen tuomari laski kätensä jotta Mato voisi nuuskia. Pahinta mitä tuolle koiralle voi vieras ihminen tehdä. No, yllätykseksi meni hyvin. Pakitin koiran kanssa jotta asetan sen seisomaan, mutta kun tuomari käveli sanelemaan arvostelua, mato päätti vielä ajaa sen pois ja haukasti tuomarin seläntakana. Tuomari nosti kädet pystyyn ja aloitti sanelun. Ihmeen kauan siinä kesti, ja yllätyin kuinka tuomarilla oli vielä mielenkiintoa tällaista koiraa arvostella. Yllätykseksi arvostelu oli erinomainen muuten, mutta luonteesta miinusta. NUO-EH1

"Very good type, sice and ?. Medium long head with good lines. Good teeth. Very good topline and moving. Not good temperament and behavior. Good coat, pigment and structure."



Lauantaina Niilolla meni huippuhienosti junior handler kehsässä Mimosan kanssa. Nuorempien handlereiden voitto, ja BIS2. Kirsikkana kakun päälle piirinmestaruus hopeaa. Me onnittelemme!

Ansaitut voitot, koska he todella treenasivat tuota varten niin meillä kuin mätsäreissä. Torstaina olinkin mukana villakoirien mätsärissä, jossa Mato yllätti ollen SIN2. Pieniä aikuisia oli reilu 40, ja arvatkaa kuka ne siniset voitti? No Nilperttipä hyvinkin! BIS7 jäi lopulta saldoksi :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti