10. kesäkuuta 2015

Fi ava Jaffa!


Kisat Virpiniemessä 6.-7.6. Tuomareina Katarina Virkkala (la) ja Vesa Sivonen (su). Yhteensä 10 starttia tuli juostua.

Niilo kisasi vain lauantaina, ja tehtiin tuplat! Sijoituksin 2 ja 5. Nyt on ekat nollat ensvuodelle takataskussa.


Lainakoira lagotto Usvan kanssa meni vähän pipariksi koko viikonloppu. Saatiin me ihan hyviäkin pätkiä, mutta esim. kepit tökki joka radalla. Sunnuntaina se lähti molemmila kerroilla etsimään mammaa, eikä ottanut kontakteista kuin aan. Lauantaina kontaktit oli huomattavasti paremmat.



Jaffa tiputti agiradalla ensimmäisen riman, mutta hypyrata mentiin nollana. Sijoituksin 3 ja 4.



Sunnuntaina oli aivan kaamea ilma. Sadetta tuli puuskissa, tuulta yli 10m/s eikä ollut yhtään kivaa kun oli kokoajan märkänä. Tunnetusti me ollaan jaffan kanssa tehty parhaat radat sateessa, ja niinhän me paineltiin menemään. Harmi vaan kun ei ole videota, mutta ekalla radalla yhdeltä hypyltä tuli kielto, joten sijoitus kolmas. Toisella radalla VOITTONOLLA ja SERT-A! Jaffasta tuli vihdoin ja viimein suomen agilityvalio! Osallistujia oli vain 10, mutta ei sentään ainoa nollatulos. Puolet kisaajista oli jäänyt kotiin myrskyn vuoksi, mutta onneksi me lähdettiin :)

Ei olisi paremmin voinut valioituminen ajoittua, koska viikonloppuna on SM-kisat, ja jos jaksan Jyväskylään vielä lähteä karsintoihin niin ne on sitten sille viimeiset kinkerit. Jos tässä kesän aikana tehdään vielä reissuja Ruotsin puolelle niin siellä sitten yritetään muutama startti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti