5. helmikuuta 2015

Peitsille piste

Montakohan vuotta mää olen juoksumatosta haaveillut? Ainakin niin kauan kuin Niilo on mulla ollut, koska se on aina peitsannut. Peitsaa remmissä ja laukka vapaana. Nykyään ehkä joitain raviaskelia havaittavissa, mutta ei niin paljon että kroppa vois paremmin.

Niinpä eräänä päivänä käytin 2h netissä surffaillen ja 3 päivää myöhemmin olin juokumaton onnellinen omistaja. Testailuun meni yks lenkkimakkara, ja muuten olenkin juoksuttanut palkatta, koska se vain sekoitti rytmiä eikä meno ollut rentoa siinä vaiheessa kun nopeutta lisättiin.


Myös Matosen ongelma on juurikin tuo peitsaus. Lenkillä se vaan pomppii menemään, ja remmissä kiskoo. Luojankiitos saisn sen matolla ravaamaan. Pitäisi käyttää fyssarilla hierottavana.

2.2. Laatuaikaa Matosen kanssa koirauimalassa. Vuosi sitten käytiin allaspuolella sillä periaatteella että Mato menee jos menee. Oli sillon vielä uintikokematon, mutta nyt kun ollaan koko kesä uitu niin voitte vaan arvata mitä se sano ku näki pallon lentävän? Aluks tietty vähän arkaili, mutta ei parsoneitten lailla ottanut paniikkikohtauista ja takapakkia. Ihanan rento pikkupaimen tekee kun käsketää♥ Dinolle ja Oonalle kiitos seurasta!
1 kommentti:

  1. Meillä on kans isoimmalla hurtalla ollut peitsausongelma :D Siitä kuitenkin päästiin kun saa mennä vapaana tai kun pyöräillään :) Remmilenkkejä ja kävelyä melko vähän, niin ei peitsaa jumiutumiseen asti.

    VastaaPoista