30. tammikuuta 2015

Vuoden ekat kisat

Jaffan kanssa ollaan taisteltu kisakontakteista. Korkea vire kasvattaa vauhtia ja sitä myöten yliloikkimisia. Treeneissä ei enää ole juurikaan ongelmia, mutta enpä muista kisoja joissa olisin ollut tyytyväinen Jaffan kontakteijhin. Ilmoitin sen OKK:n kisoihin 18.1., jotta saisin katsauksen tämähetkisestä kontaktitilanteesta. Niilo aloittelee kisoja helmikuun puolella, kun on nollat jo kasassa.  Senkin jälkeen varmaan pidetään taukoa.

Ritva Herralan radat oli tosi mukavan meneviä. Jopa niin helppo että olin radalla ihan pihalla kokoajan, eikä tuntunu yhtään sujuvalta (huom. startti 8:00). Lisäksi Jaffan vauhdista huomasi ettei se ole juurukaan päässyt esteille, liekö ollut jumissakin. Intoa sillä kuitenkin piisasi. Ekalla radalla nähtiin onnistunut puomi, josta olin haljeta onnesta. Mietin siinä nanosekunnin ajan että voiko olla totta, ja että saispa tähän nyt palkata ja lähteä kotiin iloitsemaan. Matka jatkui aalle jossa pysähtymisen merkkejä oli havaittavissa, muttei sitten kuitenkaan pysähtynyt, vaikka alas asti laskeutui. En jaksanut nipottaa vaan jatkoin maaliin. NOLLA!Toisella radalla molemmat kontaktit onnistui, vaikka seisottelinkin tovin. 0,90s alle ihanteen, joten tuplanolla päivän saaliiksi. Me oltiin Jafun kaa yhtä hymyä, koska treenikisoissa teen aina kaikkia siistejä juttuja, joita en normaalisti tekisi. Ja sitten kun ne jutut onnistuu, ei voi kun palkata koiraa. Vielä yks nolla niin Jaffakin pääsee elämänsä ekoihin ässämmeihin!Parsonit kävi hierottavana 28.1. Niilolla alaselkä ja niska juntturassa Matosen hyökkimisten takia. Onneksi olen saanut sitä kuriin mutta en niitä kaikista pienempiä härppimisiä. Jaffalla selkä jumissa, joten selittänee kisavauhdin. Toisaalta Jafu kompuroi alastulot muutamaan otteeseen, joten syy voi olla myös vieraassa alustassa.

Ohjatut treenit alkaa pyöriä maanantaisin, joten ehkä se saa treenaamisen taas uudelle tasolle. Edes mato ei oo treenannu kuin epäsäänöllisen säännöllisesti jotain suoraa.

Tässä muutama kuva mun uudella lapsosella, eli SIGMA 50mm/1.4 EX DG HSM
Ihana kapistus, kun kaipaa hieman lyhyempää 85mm tilalle. + tässä on tarkennin! Eikä kuvat olis mitään ilman salamaa, joten sellainenkin nyt löytyy. Vähän on vielä hakemista :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti