23. elokuuta 2014

Maailman kauneimmat

Sehän pukkaa jo syksyä! Pipot ja tuulitakit odottavat valmiina eteisessä pitkiä lenkkejä. Me niin tykätään kun säät viilenee! Elokuun ainoissa kisoissakin oli oikein mukava sää aksata, kun ei ollut liian kuuma eikä liika kylmä :)

Työvuorot antoi myöden vain lauantain kisailuille. Onneksi, sillä 15h kisapaikalla touhuamista oli hiukan liikaa tälle tytölle. Sunnuntain työnteosta ei oikein tullut mitään, mutta jostain sain virtaa lähteä iltapäiväksi vielä talkoilemaan ja purkamaan kisat.

Niilo
A agi @ 0 (-8,90) sij. 8/34 etenemä 4,26m/s
- Tässä radassa oli sitä kauan kaivattua poveria! Ihan mieletön fiilis radan jälkeen, kun koira antoi kaikkensa.
B hyppy @ 0 (-8,58) sij. 10/35 etenemä 4,30m/s
- Hieman laiskempi suoritus, mutta käytin maxilinjat hyväksi ja se toimi. Loppusuoralla haki askellusta taas.

Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruus sija 6! Olen niin ylpeä :-----)

Jaffa
A agi @ 5 (-8,47) sij. 6/35 etenemä 4,21m/s
- Puomin alastulo mätti. Oma moka kun en vaatinut kunnollista. Katoin kyllä että hidasti, mutta kai se sen sitte hyppäsi. Tästä oli serti irronnu! Mutta meillä onki aina ollut Virpiniemen sertikirous.
B hyppy @ HYL
- Muuten hyvä mutta yks liian loiva välistäveto meni kielloksi, ja kun tokavika hyppy meni ohi niin annoin olla.

Hyvin meni siihen nähden että ei oltu treenattu YHTÄÄN. Mutta pitäisi kyllä jättää nuo talkoilut ja jäjestelyvastuus ihan kokonaan toiselle päivälle jos aikoo kisata. Ihan varmasti vaikutti suorituskykyyn.

Sain uuden lelun tilattua vihdoin ja viimein! Eli siis objektiivin. Ei mikään huippu mutta ompahan nyt lyhyt. Mä kun tykkään näistä kiinteistä manuaaleista. 35mm/2.8

Iso koila jo 8,5kk
Tässä näkyy hyvin miten meillä lähdetään tolpan kiertoon...


Äiti, sain uuden ystävän!
Otsikkoon viitaten arvatkaa missä olin töissä? No maailmanvoittajassa! Kolme päivää mahtavia koiria, mahtavia ihmisiä jajaja mun ainoa kesälomareissu ässämmien jälkeen :D Koirat jäi kotia. Mato li muutaman viikon liian nuori junnuihin.

Kehätyöskentely sujui oikein hyvin, vaikka enkuksi vedin. Tabletti hoiti homman kotiin, kun eihän ne säännöt tahtonu oikeen meikäläiseen upota. Lauantaina 98 pitkäkarvaista kääpiömäyräkoiraa, lauantaina 103 parsonia, ja sunnuntaina ihanan keveä 56 punaista irlanninsetterinarttua.

Ainoa työtoiveeni oli saada mudit, mutta en saanut. Sain parsonit. Tosi kiva oli seurata kehää kun oli paljon tuttuja läheltä ja kaukaa. Tuomarikin oli koko kolme päivää sama, samoin kirjuru, joten oikein leppoisa viikonloppu siis. Kaikista mukavinta oli saada kehän laidalta kehuja työskentelystä ventovierailta ihmisiltä. Kaikkeni annoin ja ihana kun se myös huomattiin :)


Lauantain parhat kasvikset. Salukit voitti.

Viereisen kehän valiourokset. Roppi heti etualalla ykköspallilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti