31. elokuuta 2014

Limingan ryhmänäyttely

Mato täytti 28.8. 9kk! Eli virallisesti junnu. Se pääsi juuri ja juuri ensimmäiseen näyttelyynsä Limingan ryhmikseen 30.8.

Mudeja oli ilmoitettu kaksi, joista toinen oli myöskin junnu-uros, Matoa 4kk vanhempi.
Esiintyminen meni hyvin harjoituksiin nähden. Oltiin jo hyvissäajoin paikalla ja treenailtiin kovasti. Hieman vaan meinas herran käytös olla suht. noloa, kun jokaiselle koiralle piti vetää raivarit. Loppua kohden alkoi jo väsyttämään (huom. tavoite!) joten ainoa jolle piti aukoa päät oli vastustaja.

Pöydällä Mato murahti vaimeasti tuomarille, kun aikoi hampaat tarkastaa. Onneksi tuomari ei säikähtänyt vaan jatkoi kopelointia, ja Matokin oli ihan ok siinävaiheessa, mitä nyt vähän luimisteli. Liikkeet meni aivan nappiin mutta seisomeinen takkuili. Loppuvaiheessa päätti ottaa taas jonku koiran kohteeksi ja rages viereisen kehän sakuille. Niimpä tuomarin piti mainita arvosteluun myös luonteesta.

Erinomainen sieltä kuitenkin tuli, ja kakkoseksi jäätiin. Ei SA:ta luonteen takia, joka on ihan ymmärrettävää.
Kokeilemaan me vaan lähdettiin ja onhan se selvää että kehitys on vielä kovasti päällänsä. Arvostelu on juuri sitä mitä minä itsekin tuossa koirassa näen.

Livija Zizenske, liettua
"Good formal. Good bone and size. Good propotions in head. Little light eyes. A bit low set ears. Good set neck. Little soft topline. At this moment good chest. Lose elbows. Narrow rear. Excelent movement. A little proplem with temperament." ERI JUK2









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti