17. huhtikuuta 2014

Viisi kuukauttaTänään herra hepuli täyttää 20 viikkoa eli 5kk. Se otti viikon aikana painoa lisää 600g! Ja korkeutta nosti sentillä. Toisaalta tuntuikin kuinka mahdottomasti sille tuli yhtäkkiä jalkaa, kun pomput pitenivät ja sängylle voi hypätä kevyesti iman vauhtia. Vielä on ranteissa kasvupattia, että kovasti yritän ruokinnalla saada kasvua kuriin. Jospa en antaisi ollenkaan ruokaa? Kasvukäyrä löytyy madon sivulta. Niin, ja toinen palli ei tunnu vieläkään...

Pikkuhiljaa alkaa tuntua että ehkä se ei ole niin tyhmä kuin mitä ekat kuukaudet antoi ymmärtää. Paikkamakuu on tosi jees, samoin istuminen. Vapauttelen sitä paljon namilautaselle ja se toimii meillä, koska tällöin se pystyy keskittymään häiriöihin paremmin.

Tokot jäi tältä viikolta välistä kun molemmat sairasti kennelyskän. Niiloon se puri pahemmin, koska oli 4 päivää sen jälken tosi kankea ja halusi vain makoilla. Lenkillä piti ihan vetää perässä, ja mietnkin että olisko lihaksissa ollut jotain. Eilen käytiin sitten hallilla reilun kahden viikon tauon jälkeen, koska lepo teki tehtävänsä ja N hyppi seinille. Virtaa riitti ja pojat vaan kirpasi kentällä toistensa kimpussa. Nykyään se meneekin niin että jos Mato saa lelun niin Niilolla ei ole kyllä mitään saumoja saada sitä kiinni.

Matonen teki ihan ekat putkitreenit. Juoksi itte lelu suussa sinne. Sitten Niilo meni mukaan ja kuului vaan ärär eli ihan mukava kokemus taisi olla. Sitten tulikin väsy :) Treenasi se myös kontakteja, aika hieno pikkumusta.Niilo jatkaa edelleen Aan kolmen laukan treeniä. Hyvin se vetää, vaikka kolme laukkaa on välillä hieman väärä termi suorituksille. Ilmotin Kajaaniin 26.4. parille agiradalle kun oli niin ihana tuomari, että vähän kiirus tulee jos meinaan kokeilla ilman ponnareita.Maanantaina tuli myös kivaa postia, kun Niilosta oli juttu OSTY:n jäsenlehdessä. Uusittiin vuoden agilityterrierin pesti. Tänä vuonna olikin ihan 6 kilpakumppania. Jaffa hienosti pronssia. Jaffalle myös terrierimestaruuden sija 5/14 ja showterrieri sija 27 kolmella näyttelyllä. Pystit se sai myös CIB ja LT MVA titteleistä. Ai että miten hieno vuosi 2013 meillä olikaan! Tänä vuonna en enää jatkanut ostyn jäsenyyttä.


Mato sai myös eilen rekisterinumeron unkariin. Siellä kun on ollut systeemit sekaisin niin kesti hieman. Mato onkin nyt toinen Unkarissa rekisteröity koira, joten numero on tylsähkö 2/R/14 Katsotaan milloin jaksan siirtää sen Suomen rekkariin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti