8. maaliskuuta 2014

Kisakausi korkattu

Koko kevät on reenattu aata näitä HuPun kisoja (23.2.) varten. No, pikkuisen tuli kiire kun eihän sitä voi jokapäivä rasittaa koiraa. Kaiken lisäksi sain jotenkin Niilon taas lihomaan. Se on niin valtava ihrakasa että ihan hävetti kisata. Siirrän sitä nyt vähitellen rakaruokaan (Acanan laitista) niin jospa se tästä.

Jatketaan siis siitä mihin viimeksi jäätiin...
Kuudes treenikerta. Muuten olis menny hyvin mutta perskuta kun unohdin tuon uuden alaponnarin paikan, sentään tajusin sen nostaa...Seistemännellä kerralla jäi tosi hyvä fiilis!!!Vielä viimeset muistutukset ennen kisoja, ei hyvää päivää! Tuntu että koira osaa, mutta heti kun sillä ei oo apuja, sen pää leviää.Ollaan käyty muutamissa ratatreeneissä, joissa on pidetty ponnareita paikoillaan. Eka kerta on aina huono, ja nykyään se vaatii kolmannen ponnarin lähemmäs harjannetta, sillä saattaa ottaa tukea tassulla. Kisojen jälkeen otan kehun pois, ja alan naksutella harjaliitoja.

Kisoissa oli siis tavoitteena hyvä aa, tai ainakin hyvä linja lähestyä sitä. Tuomarina Minna Väyrynen. Radat oli juuri niitä "ei meidän" tyylisiä. Heti ekalle radalle sattui A x2 Miten voi olla tämmönen "tuuri"? Sain linjat aalle ihan ok, tai ainakin ekalla menin sille puolen jonne kukaan muu neljästäkymmenestäviidestä ministä ei mennyt. No, suoritukset oli päin persettä, kolmella laukalla ja vähän ravia päälle, höystettynä huonolla alastulolla. Keppien jälkeen kosahti pahasti. En uskaltanu japanilaista tehdä, enkä myöskään vedättää, kun ei vaan kuulu mun tyyliin. Toka rata meni vähän paremmin mutta nihkeitä pyörityksiä ja loppusuoralla putkensuulta ohi, eli 5 tulokseksi.Matonen oli lauantaina kisaturistina vähän aikaa. Sopivasti oltiin käyty just lenkillä niin se oli ihan väsy, mutta reippaasti kävi vähän käveleskelemässä koirien keskellä. Muuten se nukkui portailla kaikessa hälinässä, eikä korvaansa letkauttanut vaikka yleisö mylvi ja tuomari puhalsi pilliin parin metrin päässä. Huippu dogi :)


11vko 30cm


Läski hengästyny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti